Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde rep una vintena d’alumnes nouvinguts de l’IES Jaume I de Salou

dimecres 16 desembre 2015

Els joves, integrats a l’aula d’acollida del centre, han realitzat una bateria de preguntes a l’alcalde i la regidora d’ensenyament

Aquest matí els dos tutors de l’aula d’acollida de l’IES Jaume I de Salou, Agnès Toda i Oriol Farre, han compartit amb els seus alumnes –prop d’una vintena en total- una trobada a la sala de plens de l’Ajuntament de Salou on han estat presents l’alcalde de la població, Pere Granados, a més de la regidora d’Ensenyament, Infància i Joventut, Júlia Gomez. La trobada, de caràcter informal ha servit per mantenir un contacte entre el màxim responsable municipal i els joves, els quals no han parat de preguntar i d’interessar-se per diversos aspectes de la política municipal, així com d’altres dubtes i inquietuds sobre l’aspecte més personal de l’alcalde i la regidora.

El batlle els ha animat a integrar-se dins del municipi, en conèixer les tradicions i, molt especialment, a esforçar-se en els seus estudis com a sortida per a aconseguir un futur dins la societat. Per la seva banda, la regidora d’Ensenyament els ha animat a conèixer l’Ajuntament, el TAS, el Punt d’Informació Juvenil situat a la Masia Tous, el Club Xic’s, entre altres equipaments municipals.

Galeria d'imatges

nouvinguts.jpg
P1220361.JPG
P1220348.JPG

Document Actions