Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde visita comerços i establiments del nucli antic de Salou

Les regidores de Promoció Econòmica i Comerç i Manteniment de Ciutat també han acompanyat el batlle en el seguit de visites

dijous 21 juny 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha fet un conjunt de visites als comerços i establiments del nucli antic de Salou i s’ha reunit, entre d’altres, amb el president de l’Associació 365 dies Salou Vila Comercial, Juli Vilaplana. A la visita també hi ha estat present la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Reyes Pino i també la regidora de Manteniment de la Ciutat i de Cultura i Festes, Mª José Rodríguez. La trobada ha servit, entre d’altres qüestions, per buscar sinèrgies entre empresaris, comerciants i el govern municipal a l’hora de dinamitzar la part comercial i econòmica del municipi; fer un balanç dels darrers esdeveniments que s’han muntat com el Compres & Música o Gastrotour i dissenyar un calendari de col·laboració per tal de promoure el comerç de Salou durant tot l’any, especialment els dissabtes d’hivern. En aquest sentit, s’ha parlat de buscar la manera que els caps de setmana de la temporada baixa es generi activitat complementària que pugui atreure públic de poblacions veïnes i mantenir la fidelitat del comprador salouenc. Precisament, una de les novetats d’enguany està en la guia d’activitats d’estiu que edita la regidoria de Cultura i Festes on hi figuren les dates en que se celebren les dues fires fora stocks que organitza l’entitat per tal de fer-ne més ressò.

Aquesta sortida s’emmarca en el conjunt de visites setmanals que el batlle du a terme pel municipi i on s’entrevista amb diferents sectors.

Galeria d'imatges

DSCN6847.JPG
DSCN6847.JPG

Document Actions