Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Alcalde visita el Cap Salou, finalitzades les obres de modernització urbanística

El projecte ha suposat la pavimentació de voreres i la instal·lació d’un nou enllumenat per millorar la zona

dilluns 23 agost 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del Regidor d’Urbanisme, Marc Montagut i  el Regidor de Serveis i Via Pública, Pedro Márquez ha visitat el Cap Salou després de finalitzar el projecte de  reforma i modernització de la zona per tal de millorar les mancances detectades.

Aquest projecte ha consistit en completar la pavimentació de voreres i la instal·lació d’un nou enllumenat a la part del carrer Punta del Cavall (des del C/Pas de la Malla Dona fins a la Ctra del Far), el C/Mola d’Aires i el pas públic del mateix nom que enllaça els dos carrers.

La zona que va ser urbanitzada a finals dels anys 60 presentava una sèrie de mancances en les seves  instal·lacions. L’Ajuntament de Salou ha donat  resposta a aquestes mancances aplicant un projecte urbanístic a la via pública.  Entre les feines realitzades, s’ha fet la demolició de paviments de voreres, s’ha renovat el paviment de les voreres ja pavimentades, s’ha fet la pavimentació dels trams de les voreres que no disposen de cap acabat, s’ha desmuntat  i retirat els elements que conformaven l’anterior enllumenat públic i s’ha substituït per  un nou enllumenat públic.

La nova instal·lació implicarà també un important estalvi econòmic per als propietaris. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat que “aquesta era un remodel.lació  necessària des de fa molts anys i a la que, per fi, aquest Govern ha donat resposta facilitat l’accessibilitat als veïns i millorant la imatge de la urbanització”.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions