Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde visita la seu de Creu Roja a Salou

divendres 19 novembre 2021

Pere Granados, acompanyat de la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, i del regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez, es va trobar, aquest dimecres passat, amb el president de Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet; el president provincial de Creu Roja a Tarragona, Ramon Grau; la coordinadora provincial, Anna Sabaté; i la referent del Punt d’Atenció de Salou, Marina Peláez

Actualment, l’entitat salouenca dona suport a unes 150 famílies, totes elles derivades de Serveis Socials; i compta amb l’ajut de 43 persones voluntàries

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va visitar, aquest dimecres passat, la seu de Creu Roja a Salou. Es va trobar amb el president de Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet; el president provincial de Creu Roja a Tarragona, Ramon Grau; la coordinadora provincial de Creu Roja a Tarragona, Anna Sabaté; i la referent del Punt d’Atenció de Creu Roja de Salou, Marina Peláez.

També hi van ser presents la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza; i el regidor de Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez; així com diversos voluntaris/àries de l’entitat salouenca.

L’alcalde va adreçar a totes les persones voluntàries unes paraules d’agraïment per la tasca altruista que realitzen, cada dia, per ajudar i donar suport a les famílies del municipi, en les seves necessitats més bàsiques.

Granados també va posar en valor “el gran suport i coordinació que rep Creu Roja Salou, des de la seu provincial de Tarragona”. I va anunciar que, des de l’Ajuntament, s’està treballant per tal de traslladar, properament, la seu actual a un espai definitiu, per garantir unes condicions òptimes per a la labor de l’entitat.

Per la seva banda, la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, va assenyalar que la funció de Creu Roja al municipi “ha estat clau per a la gestió de la crisi econòmica causada per la COVID-19”; i va destacar l’estreta col·laboració amb l’àrea.

També va voler felicitar a la referent de CR Salou, Marina Peláez, i  a tot l'equip de voluntariat, per la seva implicació i dedicació cap a la ciutadania de Salou, i els va encoratjar “a seguir treballant i continuar creixent”.

Actualment, Creu Roja Salou dona suport a unes 150 famílies, totes elles derivades de Serveis Socials; i compta amb l’ajut de 43 persones voluntàries. Cal dir que el nombre de persones ateses s’ha vist incrementat per les conseqüències de la pandèmia de la COVID-19.

La referent del Punt d’Atenció de Creu Roja de Salou, Marina Peláez, va explicar que “tot i les dificultats, podem concloure que el balanç és positiu, pel què fa la feina realitzada. La pandèmia ha deixat aparcats alguns projectes que són necessaris i que s'intentaran engegar al 2022”.

Des del punt d'atenció salouenc es duen a terme projectes diversos: des de suport a infants i joves en situació vulnerable; entrega d'aliments; sensibilització i formació en diferents matèries (com ara el medi ambient, violència de gènere o hàbits de vida saludable); i acompanyament a la gent gran (servei de teleassistència, reducció de la bretxa digital, suport en temes sociosanitaris, etc.), entre d'altres.

Galeria d'imatges

1.jpg
3.jpg
4.jpg
2.jpg
5.jpg
6.jpg

Document Actions