Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde visita la zona de Carles Buigas on s’han iniciat els treballs d’instal·lació de les càmeres de vigilància

dilluns 25 agost 2014

Els treballadors han iniciat avui l’estesa de la fibra òptica per aquest carrer, artèria comercial de Salou


Aquest matí s’ha iniciat la segona i darrera fase de treballs d’instal·lació d’un circuit de vídeo vigilància al carrer Carles Buigas de Salou; unes feines que culminaran en uns 15 dies. Avui, els operaris han començat a estendre el cablejat de fibra òptica pel carrer. L’alcalde, Pere Granados, i el regidor de Noves Tecnologies, Jesús Barragán, han visitat la zona on s’estan duent a terme les obres per instal·lar aquestes càmeres de seguretat i també s’han reunit amb alguns establiments de la zona per explicar-los el detall del projecte.

Granados ha volgut destacar “com a municipi turístic tenim una gran sensibilitat vers tots els serveis que podem oferir com a  ciutat; i un d’aquests, molt bàsic és el de la seguretat i en un punt on hi ha un elevat nombre de persones en trànsit continu”; en aquest sentit, també ha explicat que “es tracta d’una mesura dissuasòria i que les càmeres, en cap cas, substituiran els efectius de la Policia Local”. El batlle també ha explicat que no es descarta ampliar la mesura a d’altres punts de la ciutat en un futur.

Les càmeres estaran funcionant les 24 hores al dia i es controlaran des del centre de comandament de la caserna de la Policia Local; on ja hi ha una sala habilitada amb els monitors de televisió que reben la senyal de les deu càmeres de control de trànsit a 3 punts del municipi. Ben properament s’hi afegirà un monitor més que recollirà les imatges del nou carrer monitoritzat. El carrer, segons consta a l’autorització del departament d’Interior de la Generalitat, comptarà també amb una senyalització adequada de manera que el vianant sigui coneixedor que entra en una zona amb videovigilància i les imatges es conservaran durant un mes.

En total hi haurà quatre grups de càmeres que cobriran la zona de la Font Lluminosa- carrer Saragossa i Rembrandt; la confluència de Carles Buigas amb el carrer Bilbao; i amb el Doctor Pigem, i també a la cantonada amb el carrer Montblanc i Amposta.

Els treballs tenen un cost global de 100.000 euros, repartits entre l’obra civil, el cablatge de les xarxes, la instal·lació elèctrica i de les càmeres a més de la fibra òptica).

Galeria d'imatges

cmeres.jpg
centre_de_control.JPG
amb_cmeres.JPG
alcalde_mirant_muntatge.JPG

Document Actions