Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’alcalde visita les obres del Carril de Convivència per vianants i ciclistes al Passeig Miramar

Les obres que avancen a bon ritme completaran la unió entre el Passeig Jaume I i el terme municipal de Cambrils

dilluns 24 maig 2010

L’alcalde, Pere Granados, juntament amb el regidor d’Urbanisme, Marc Montagut, han visitat les obres de construcció del Carril de Convivència al Passeig Miramar. El termini d’execució d’aquesta actuació és de tres mesos tot i que s’espera que pugui enllestir-se en menys temps.

L’Espai mixt d’us comú per a les bicicletes i vianants tindrà una longitud de 600 metres i completarà la unió entre el Passeig Jaume I i el terme municipal de Cambrils. El Projecte consistirà en completar la unió entre el Passeig Jaume I i el terme municipal de Cambrils mitjançant un carril que tindrà una longitud de 600 metres i una amplada al voltant dels 2,50 metres. Aquest traçat afectarà al Passeig Jaume I, l’Espigó del Moll i el Passeig Miramar dins del nucli urbà de Salou.

Al Passeig Miramar s’ocuparà l’espai de la vorera comprès entre les palmeres i la calçada. La resta de la vorera, entre el nou carril i la platja serà d’ús exclusiu per a vianants. Únicament, els ciclistes conviuran amb els vianants en els creuaments dels passos transversals de la calçada.

Actualment les obres estan en la seva fase inicial consistents en la demolició de paviments per a la posterior adequació de creuaments i pavimentació de voreres i calçada.

Document Actions