Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Aliança i PortAventura es promocionen a FITUR de Madrid

L’objectiu és recuperar el percentatge de turistes de l’Estat Espanyol per a la pròxima temporada i incrementar la internacionalització. Està previst que durant els tres primers dies de fira els equips de promoció dels quatre patronats de turisme, el parc temàtic i altres operadors privats realitzin entre 300 i 400 reunions

dijous 23 gener 2014

L’Aliança turística formada pels municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca participen novament a la fira de turisme FITUR amb un espai de reunions conjunt amb PortAventura, des del dimecres 22 i fins el diumenge 26.

Enguany, l’objectiu principal se centra en recuperar el percentatge de turistes de l’Estat Espanyol per a la pròxima temporada i en incrementar la internacionalització, prioritzant el creixement en els mercats tradicionals de la Costa Daurada (Regne Unit, França i Rússia) i treballant-ne d’altres amb gran potencial de desenvolupament. 

Està previst que durant els tres primers dies de fira, amb jornades adreçades principalment a públic professional, els equips de promoció de PortAventura, dels quatre patronats de turisme i altres operadors dels municipis, principalment agents de viatges, hotelers, representants dels càmpings del territori, realitzin entre 300 i 400 reunions amb touroperadors, agents de viatge, portals on-line i altres operadors del sector.

FITUR, amb gairebé 9.000 empreses expositores de 167 països i regions en l’edició 2013, i 207.239 visitants professionals i públic final es converteix en la fira més important d’Europa, només superada per la WTM de Londres, i serveix per començar a mesurar les previsions de cara a la nova temporada.

150 metres quadrats dins de l’estand general de Catalunya són els que conformen l’espai compartit entre els municipis de Vila-seca, Reus, Salou i Cambrils i PortAventura en aquesta edició de la fira, espai pensat per a que els professionals del sector puguin mantenir els seus contactes professionals.

A més, els representants polítics dels quatre municipis han tingut l’ocasió de conversar amb el Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, així com també amb la Directora General de Turisme, Marian Muro, i el Director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa. Entre d’altres temes, han conversat sobre la gestió de l’impost per estades turístiques amb la qual els Patronats de Turisme estan treballant.

 

 

Galeria d'imatges

foto.JPG
foto.JPG

Document Actions