Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Aliança turística de la Costa Daurada es promociona entre el públic navarrès

Al llarg d’aquest cap de setmana Cambrils, Reus, Salou, La Pineda Platja i PortAventura han mostrat l’oferta turística a la fira Navartur Reyno de Navarra

dilluns 20 febrer 2012

Els Patronats de Turisme de Cambrils, Reus, Salou, Vila-seca i el parc de PortAventura han mostrat els seus encants a la setena edició de la fira Internacional de Turisme Navartur Reyno de Navarra  que s’ha desenvolupat des del divendres 17 i fins ahir. Al llarg d’aquests tres dies a l’estand del Patronat de Turisme de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, s’ha desenvolupat un taller organitzat per l’Aliança, adreçat a captar públic familiar. A més, des de PortAventura també s’han dut a terme un conjunt d’accions destinades a la promoció de Shambala, la muntanya russa més gran d’Europa que es posarà en funcionament la propera temporada.

Els membres de l’aliança han coincidit a destacar la importància de promoció que s’ha fet aquest cap de setmana a Pamplona donat que Navartur s’ha consolidat com la fira més important del nord d’Espanya amb una atracció indiscutible de visitants.

El regidor de Turisme de Cambrils, Xavier Martí, assegurava que “per a Cambrils, la promoció turística en zones tan fidels com Pamplona és una prioritat, un mercat que viatja molt en família i que agrada de la bona gastronomia. Tradicionalment Cambrils gaudeix d’un turisme molt repetidor que prové de tot el corredor de l’Ebre, (només cal veure que al 2010 més del 85% dels turistes que es van allotjar a Cambrils repetien la zona), i potenciar els viatges domèstics i de proximitat és un objectiu clau per assolir durant tot l’any”. En aquests mateixos termes ha coincidit el regidor de l’àrea a Salou, Benet Presas, qui ha insistit que “ens interessa molt el turisme navarrès i de la vall de l’Ebre, a més de ser  un públic molt fidel de la nostra destinació  molts d’ells tenen segona residència i nosaltres volem fer-los recordar que és una bona opció vacacional”, ha assenyalat. Des de Vila-seca, el seu regidor Xavier Graset, assenyala que “el turisme d’aquesta zona ens és molt important perquè, al ser turisme de proximitat i principalment de segona residència i d’apartaments, ens visiten molt sovint no només en temporada alta, sinó també en les èpoques vall o caps de setmana durant tot l’any. Ens ajuden en la consecució d’un dels objectius de la nostra zona: desestacionalitzar l’oferta.” Finalment, la regidora Alícia Alegret, presidenta del Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus, valora molt positivament la presència de Reus Turisme a la fira Navartur ja que "el turista de Navarra és un dels prioritaris del turisme procedent de l’estat espanyol, què troba a la nostra ciutat la combinació ideal de cultura i compres, com a complement a les seves vacances de platja".

Galeria d'imatges

photo.jpg
photo.jpg

Document Actions