Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Aliança Turística i PortAventura participen conjuntament a FITUR 2013 amb una estratègia de promoció cada cop més internacional

L'objectiu principal se centra en la internacionalització, prioritzant el creixement en els mercats tradicionals de la Costa Daurada i treballant-ne d’altres amb gran potencial de desenvolupament

dijous 31 gener 2013

 L’Aliança turística formada pels municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca, han participat novament a la fira de turisme FITUR amb un espai de reunions conjunt amb PortAventura. Enguany, l’objectiu principal se centra en la internacionalització, prioritzant el creixement en els mercats tradicionals de la Costa Daurada (Regne Unit, França i Russia) i treballant-ne d’altres amb gran potencial de desenvolupament.  Està previst que durant els tres primers dies de fira els equips de promoció de PortAventura, dels 4 patronats de turisme i altres operadors dels municipis (agents de viatges, hotelers, campings, etc.) realitzin entre 300 i 400 reunions amb nous touroperadors, agents de viatges, portals online i altres operadors del sector.

Destinació de Turisme Esportiu

Cal remarcar també l’acte encapçalat pel Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, de reconeixement als municipis certificats com a Destinacions de Turisme Esportiu, entre les que estan Cambrils i Salou. L’Alcalde Pere Granados i el Regidor Xavier Martí han rebut de la mans del Conseller el diploma acreditatiu de la certificació.

Aquest segell, tal i com passa amb la certificació de Turisme Familiar la qual ostenten ja els municipis de Cambrils, Salou i Vila-seca, s’aconsegueix gràcies també a l’esforç i compromís dels empresaris locals.


Nous equipaments

PortAventura ha presentat a FITUR la principal novetat del resort per 2013: l’ampliació del Costa Caribe Aquatic Park que consistirà en 14.000 m2 de noves instal•lacions i noves atraccions, entre les que destaca la construcció del tobogan de caiguda lliure més alt d’Europa (31 metres). El nou Costa Caribe obrirà la portes el proper mes de maig.

En el marc de totes les novetats i de l’aliança turística, ara ja un fet consolidat, amb un pla d’accions promocionals conjunt, el 2013 es presenta positiu.

Galeria d'imatges

fitur.JPG
fitur.JPG

Document Actions