Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Aliança Turística present un any més a FITUR

dijous 22 gener 2015

Com a principal novetat 2015: Tarragona participarà per primer cop juntament amb les destinacions de l’Aliança a FITUR

 PortAventura s’uneix de nou amb Cambrils, Reus, Salou, Vila-seca  i Tarragona en aquesta fira turística a Madrid per potenciar l’oferta del territori

 La Fira tindrà lloc del 28 de gener a l’1 de febrer a IFEMA, Madrid

 

Enguany per primer cop els quatre municipis de la Costa Daurada, Vila-seca, Salou, Reus i Cambrils, a més de PortAventura, sumaran esforços amb Tarragona. La presència de les destinacions serà en un espai singular dins de l’estand de Catalunya, en una de les fires turístiques més importants del món: FITUR, 120m2 pensats perquè els empresaris tinguin una zona de treball i tinguin els seus contactes professionals.

PortAventura també aprofitarà aquesta fira per presentar les seves destacades novetats per aquest 2015, nova presència del Cirque du Soleil, el projecte Ferrary Land, etc. i mantenir també contactes amb els principals operadors turístics desplaçats a la fira.

La recuperació del mercat nacional que es va començar a entreveure durant la temporada passada, el 41% dels turistes durant el 2014 respecte el 39% al 2013 en els municipis de la Costa Daurada centre, justifica enguany més que mai que els esforços adreçats a aquest mercat siguin superiors i la primera acció és la presència en aquesta fira que obre el calendari de promocions a l’Estat Espanyol i que permet tant la vessant professional, des del dimecres 28 de gener fins divendres 30, com la promoció a públic final durant el cap de setmana.

A la consolidada feina conjunta feta per part dels Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, i més recentment Reus, des de fa més de deu anys, s’hi suma enguany l’oferta de Tarragona.

Treballar per millorar la promoció a l’Estat Espanyol, aportant cada destinació la seva oferta singular, és sens dubte un dels objectius d’aquest any.

Amb més de 120.231 visitants professionals en l’edició 2014 i 97.549 visitants no professionals durant el cap de setmana, FITUR està considerada com la fira turística més destacada del calendari estatal en la que es donen cita expositors  de tot el món. Empresaris turístics de la Costa Daurada aprofiten cada any aquesta fira per tacar els darrers contactes i converteixen així els 120m2 de l’estand conjunt en un concorregut centre de negocis. Per tot, FITUR es convertirà durant els dies de professional en una plataforma networking per donar a conèixer les novetats 2015 i treballar contactes nacionals i internacionals.

Galeria d'imatges

fitur.jpg
fitur.jpg

Document Actions