Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’aliança turística Salou, Cambrils, Reus, Vila-seca i la Pineda Platja obre línies de treball per fomentar el turisme de proximitat

Els municipis participaran per primer cop a la Fira d’Andorra el proper mes d’octubre

dilluns 02 juliol 2012

Els regidors de turisme de Cambrils, Xavier Martí, de Reus, Alícia Alegret; de Salou, Benet Preses i Vila-seca, la Pineda platja, Xavier Graset, s’han reunit avui per plantejar estratègies conjuntes de promoció turística de la destinació en el marc de les accions que realitza l’aliança turística d’aquests municipis. Entre els punts que s’han acordat és la participació a la Fira d’Andorra que tindrà lloc el proper mes d’octubre com a primera acció de treball enfocada de forma conjunta per tal de fomentar el turisme de proximitat a la Costa Daurada.

Aquesta serà la primera vegada que els municipis, participaran de forma conjunta en aquest certamen, que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d’octubre. Els ciutadà andorrà és l’exemple de turista al qual es vol adreçar aquesta nova línia de treball, tant per la seva proximitat, com perque pot contribuir a la desestacionalització de la temporada segons han manifestat els diferents regidors de turisme de l’aliança. A partir d’aquí s’estan estudiant també noves accions conjuntes de cara a augmentar l’arribada de turistes de la resta de Catalunya i d’Espanya.

En aquesta reunió s’ha realitzat una valoració del treball conjunt que han realitzat els municipis al llarg d’aquest primer any de mandat dels nous regidors així com les expectatives i reptes de la temporada. D’altra banda, també s’ha aprofitat aquesta trobada per parlar de les activitats de promoció previstes per al segon semestre d’aquest any.

Galeria d'imatges

foto_120702_aliana_turisme_0.JPG
foto_120702_aliana_turisme_0.JPG

Document Actions