Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’aliança viatja a París per promocionar-se entre el mercat francès

Cambrils, Reus, Vila-seca i Salou han volgut fiançar el mercat més proper en aquesta fira professional

dijous 13 octubre 2011

Els municipis  de Cambrils, Reus, Vila-Seca La Pineda platja i Salou han estat presents amb una taula de treball a la fira MapPro de París, una trobada de caràcter anual, que es va celebrar els passats 6 i 7 d’octubre al recinte Paris Expo.

Aquesta fira, de caràcter professional, està dedicada exclusivament al turisme de grups i agents receptius, on aquest any hi han participat un total de 116 destinacions. El perfil del visitant ha estat principalment el d’agències autocaristes, agències de viatges i d’incentius i tour operadors.  Pels municipis de l’aliança, estar presents en aquesta fira, apostant fort pel mercat francès, és molt important ja que es tracta d’un mercat fidel que tria la destinació de la Costa Daurada tant a l’estiu com fora de temporada. Després de la visita a la fira es pot confirmar que els agents de viatges han treballat força i que es respira una certa confiança i optimisme de cara  a la propera temporada del 2012 .

La presència de l’Aliança, a través de la representació de Salou, ha estat de la mà d’una empresa turística de la zona, Calafell Evasió, qui ha brindat la possibilitat de participar-hi conjuntament. Dins del seu estand es trobaven també representats d’hotels i empreses dels 4 municipis. La presència de l’aliança ha ajudat a potencia i promocionar  la nostra zona, els nostres productes turístics, les platges, la cultura , la gastronomia i l’oci; a més de recolzar als empresaris turístics de Cambrils, Reus, la Pineda i Salou que van ser-hi presents.

Galeria d'imatges

FIRA_MAPPRO_PARIS_2011_088.jpg
FIRA_MAPPRO_PARIS_2011_088.jpg

Document Actions