Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Antena del Coneixement de la URV a Salou, al Zoo de Barcelona

L’activitat es troba dins el programa Salou Actiu impulsat per les Regidories de Cultura i d’Infància i Joventut i va comptar amb una seixantena d’assistents

dimarts 16 març 2010

El passat dissabte dia 13 de març l’Antena del Coneixement de la URV amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou han organitzat una sortida en família al Zoo de Barcelona. L’activitat, que es troba dins del programa Salou Actiu 2010, va reunir una seixantena de persones que van voler gaudir d’un dia en família rodejats per animals i naturalesa. Tant la Regidora, Júlia Gómez, com la Regidora, Isabel Aguilera, han coincidit que: “estem molt contentes amb els resultats de la sortida ja que la gran majoria dels assistents ja ens van preguntar quan es faria la propera”.

Durant la visita al zoo els assistents van gaudir d’una visita guiada d’una hora amb un grup d’educadors que els va explicar totes les curiositats sobre els animals que es podien trobar al zoo i els van informar sobre temes d’alimentació, comportament, reproducció, adaptació al zoo, l’habitat dels diferents animals, entre d’altres qüestions.

Galeria d'imatges

zoo_028.jpg

Document Actions