Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Àrea d’esports de Salou oferta més de 1.500 places per a practicar l’esport aquest estiu

Aquest dimecres s’obren les inscripcions per a la 22ena edició de l’escola esportiva d’estiu

dimarts 19 juny 2012

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou ja té a punt el conjunt d’activitats esportives que es poden gaudir durant aquest estiu i que es desenvolupen tant al pavelló cobert, com a la piscina municipal, al gimnàs o a la zona esportiva de la platja. Precisament, a partir de demà dimecres 20 de juny s’obren les inscripcions per a les activitats d’estiu  sota el nom de la 22ena edició de l’Escola Esportiva d’Estiu. Aquesta organitza activitats per quinzenes sota el nom d’escola d’iniciació esportiva (per als més petits) i d’escola esportiva multijoc (per als més grans). Els torns s’inicien del 2 al 13 de juliol i acaben del 13 al 24  d’agost amb una darrera setmana del 27 al 31 d’agost i tenen un cost per quinzena de 47,85 euros i de 56,40 euros, en el cas del multijoc. En el cas dels socis del Club Xic’s gaudiran d’un descompte del 10%.

 Entre les activitats que es poden dur a terme en trobem de tant variades com jocs, recreació, treball psicomotriu, coordinació motora, piscina, jocs pre-esportius i recreatius, a més de jocs tradicionals, piscina, activitats a l’aire lliure (BTT, orientació, senderisme, kayak, etc). A més cal remarcar que l’escola esportiva disposa de servei de cangur de 7:30h fins a les 9h i de menjador fins a les 4 de la tarda.

“A aquestes alçades no parlarem dels beneficis de practicar esport”, ha apuntat el regidor de l’àrea Felip Ortiz, “però els pares que vulguin podran apuntar els nens i nenes per tal que desenvolupin habilitats motrius, fomentar el respecte als companys i a la natura, conèixer l’entorn proper tant terrestre com aquàtic i gaudir d’un estiu divertit ho poden fer a Salou”, ha assegurat.

Les inscripcions es poden formalitzar a  partir de demà 20 de juny per a noves inscripcions a la recepció de la Piscina Municipal de dilluns a divendres de 9,00 a 14,00 hores i de 16,00 a 20,30 hores a més del dissabte de 10,30 a 13,30 hores.

Però al marge de l’escola esportiva d’estiu també hi ha cursos previstos de vela, windsurfing, bàsquet, multiesport i cursets de natació amb monitoratge des de nadons de 5 mesos fins als 16 anys. A la zona esportiva de platja també hi ha un seguit d’activitats que es desenvoluparan des de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost de les 10 a les 20 hores;  a més de les activitats del club infantil de platja de les 11 del matí i fins a les sis de la tarda.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

escola__gran_copia.jpg

Document Actions