Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Àrea d’Esports oferta prop de mil places per a infants i joves aquest estiu

dijous 04 juny 2015

Dilluns dia 8 s’inicien les inscripcions pels ja inscrits al període al curs 14/15 mentre que a partir de dimecres 10 es podran formalitzar les  noves inscripcions

 

El proper dilluns 8 de juny s’obre el termini per inscriure’s a les diferents activitats esportives que organitza la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou a la zona esportiva de platja, al gimnàs i també a la piscina coberta per l’estiu 2015 amb la novetat que es mantenen els preus de l’any passat i que, en el cas dels abonaments per a piscina i per a l’ús de la sala fitness s’elimina el cost de la matrícula.

Pel que fa a la 25ena edició de l’escola esportiva d’estiu va adreçada als nens i nenes des de P3 i fins a 1er de Batxillerat diverses propostes de lleure relacionades amb l’esport i l’oci i que ofereix també  servei de menjador i monitoratge fins a les 4 de la tarda. Així, de cara als mesos d’estiu coincidint amb les vacances escolars s’ha preparat un ampli programa amb unes mil places en total que es pot repartir en activitats com l’escola d’iniciació esportiva per als nens nascuts els anys 2005 al 2011 (P3 fins a quart de primària) on podran realitzar jocs, recreació, treball psicomotriu, coordinació motora, piscina, jocs pre-esportius i recreatius, etc. Les activitats es realitzen al Pavelló Municipal d’Esports i el preu és de 49,30 euros. 

També es pot accedir a l’Escola Esportiva Multijoc, amb un preu de 58,10 euros, adreçat als nens i nenes nascuts entre 2000 i 2004 (des de 5è de primària fins a 3er d’ESO). Realitzaran jocs d’iniciació esportiva, jocs tradicionals, piscina, activitats a l’aire lliure, sortides en bici, orientació, senderisme, kayak, gimcanes... L’objectiu és desenvolupar habilitats motrius, fomentar el respecte entre companys i a la natura, conèixer l’entorn proper, tant terrestre com aquàtic... Entre les activitats que es contemplen per als més joves, també hi ha la vela, el windsurfing, el bàsquet o el multiesport.

D’altra banda, la piscina acollirà diferents cursos d’activitats aquàtics amb monitoratge, cursos de natació adaptats a cada edat.   Hi haurà activitats de natació pels més menuts i a partir dels  cinc mesos ja es contemplen cursos de natació. Altres ofertes dins l’escola esportiva d’estiu apunten a la vela, el windsurf o el bàsquet. Cada participant a la XXV Escola Esportiva d’Estiu rebrà una samarreta de regal.

 

Altres activitats per adults

D’altra banda, l’oferta per aquesta nova temporada en els mesos estivals preveu una gran diversitat d’esports. Les activitats estan orientades a mantenir i millorar el nivell de condició física de les persones grans, combinant exercicis aeròbic i de tonificació muscular amb l’intensitat d’esforç adequada.

Entre les activitats que es presenten per aquest nou curs esportiu destaquen la gimnàstica de manteniment per adults; el condicionament Total TBC; l’aeròbic; l’opció de ‘Sempre en forma’; el cicle indoor; el Powerfit; les classes de Steps i Bosu; l’opció de tonificació; pilates; abdominals; Ioga; a més d’activitats aquàtiques per a adults.

Des de la regidoria recomanen per tal de facilitar i agilitzar el tràmit d’inscripció portar totes les dades correctes; el DNI/Passaport; la llibreta del banc o caixa per domiciliar els rebuts. També es poden cursar a través de l’oficina virtual www.ov.salou.cat/ServeiEsports/ .Gaudiran d’un 10% de descompte els membres del club Xic’s i també les famílies nombroses i monoparentals que ho acreditin. Quedaran excloses de descomptes les següents activitats: Curs de Vela al Club Nàutic, Windsurfing i Club de Tennis, Servei de Cangur i Servei de Menjador.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

guia.jpg

Document Actions