Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou impulsa noves formacions online adreçades al sector comercial per millorar el punt de venda i preparar-se per a la campanya de Nadal

dimarts 03 novembre 2020

Les sessions, que comencen a partir del proper dia 10 de novembre, s'agrupen en dos blocs de continguts

Les inscripcions a les formacions de l’Ajuntament es poden fer en aquest enllaç (fes clic aquí)

L’àrea de Dinamització Econòmica també ha organitzat, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Tarragona, dues sessions més, a les què cal inscriure’s en aquest altre enllaç (fes clic aquí)

 

L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants Shopping Salou, ha impulsat noves formacions online adreçades al sector comercial del municipi, per tal de millorar el punt de venta i preparar el negoci per a la campanya de Nadal.

La finalitat d’aquestes sessions és millorar la competitivitat del teixit comercial, a través de l'efectivitat dels seus punts de venda, amb una millor gestió comercial i imatge del propi punt; així com continuar optimizant les competències digitals i de màrqueting per tal de fer una bona campanya, tant a nivell on i off line.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “la nostra prioritat és posar a l’abast dels comerciants de Salou totes les eines possibles, pel que fa a formació i adquisició de nous coneixements, perquè puguin tirar endavant i adaptar-se a la nova situació, ja que són una figura clau en la reactivació econòmica de la ciutat”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament, seguim apostant per ajudar els autònoms i PIMEs locals en la transformació tecnològica i digital en un moment en què, més que mai, es fa, més que necessària, imprescindible”.

Així mateix, el president de l’Associació de Comerciants Shopping Salou, Juli Vilaplana, ha expressat la satisfacció de l’entitat perquè “una vegada més, el treball conjunt de l'associació i l’àrea es plasma en una formació que respon a les exigències i necessitats reals de l'empresariat de Salou”.

Les sessions, un total de disset, s'agrupen en dos blocs de continguts, tot i que les inscripcions es poden fer per separat, de manera que la persona o empresa interessada en seguir les formacions pot triar aquelles sessions individuals que li interessin. Per inscriure's, cal fer-ho en aquest enllaç (fes clic aquí).

El primer bloc, “Millora el teu punt de venda”, inclou sis sessions formatives que permetran, a les persones participants, millorar la projecció comercial i el rendiment del comerç, a través de la imatge de l’empresa. L'horari és de 15 a 16.30 h.

Les formacions seran les següents:

-          Factors clau d'èxit per a la gestió d'un comerç (11 de novembre).

-          Sis passos per fer créixer el teu comerç (13 de novembre).

-          Com fer un pla de promoció del meu comerç (18 de novembre).

-          Com seduir la clientela amb una bona imatge? (20 de novembre).

-          Com crear campanyes atractives amb Canva (1) (25 de novembre).

-          Com crear campanyes atractives amb Canva (2) (27 de novembre).

 

El segon bloc, “Preparem la campanya de Nadal completa i efectiva en temps de COVID”, inclou set sessions i se centra, especialment, en l’època nadalenca i en com organitzar una campanya d’èxit. L'horari és de 14.30 a 16 h.

Les formacions seran les següents:

-          Com ens adaptem a la venda en temps de COVID (10 de novembre).

-          Identificar què canviar i què potenciar. Troba les oportunitats (12 de novembre).

-          Crear els punts clau de la teva campanya (16 de novembre).

-          Programa l’impacte de la teva campanya. Com i on (23 de novembre).

-          Dissenya la teva campanya tu mateix I. Com comunicar per vendre (30 de novembre).

-          Dissenya la teva campanya tu mateix II. Com fer la venda directa del producte (1 de desembre).

-          Creem una campanya viral de Nadal (2 de desembre).

 

Així mateix, dins del mateix segon bloc, l’Ajuntament de Salou col·labora amb la Cambra de Comerç de Tarragona, en dues sessions més, en horari de 14.30 a 16.30 h:

-          Instagram (17 i 19 de novembre). Inscripcions en aquest enllaç (fes clic aquí)

-          Portals comercials (24 i 26 de novembre). Inscripcions en aquest enllaç (fes clic aquí)

Document Actions