Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’art tridimensional de Pablo Bruera torna a la Torre Vella de Salou

divendres 03 juny 2016

Fins al 25 de juny es podrà admirar aquesta nova mostra que enceta l’horari d’estiu de la instal·lació del centre cultural

 

El centre cultural de la Torre Vella de Salou acull onze anys després, una nova mostra de l’artista o escultor uruguaià fincat a Barcelona des del 2001, Pablo Bruera. L’any 2005 aquest artista ja llavors consolidat va sorprendre molt gratament per la maduresa del seu treball i molt especialment en les seves peces tridimensionals, escultures de fusta policromada i de factura ben personal.

Avui, a partir de les 20 hores, s’inaugura una nova mostra que ens permetrà entreveure l’evolució d’aquest artista infatigable i la seva inclinació per les figures metàl·liques, sense deixar de banda la fusta. Bruera segueix fidel a les tres dimensions i observem com ha aprofundit en aspectes com la  mobilitat o fins i tot la monumentalitat d’unes peces que transcendeixen l’àmbit de la sala d’exposicions per esdevenir, en molts casos, elements plenament integrats en l’espai urbà.

L’artista ens mostra també en aquesta exposició tota una sèrie de dibuixos i obres bidimensionals, que en alguns casos han estat embrions d’obres escultòriques.

La mostra es podrà veure fins al 25 de juny de les 18 a les 21 hores.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

bruera.jpg

Document Actions