Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’artista canària Rosana actuarà a Salou

El 20 de març al Teatre Auditori de Salou presentarà el seu darrer disc “A las buenas y a las malas” i tots els seus grans èxits

divendres 05 març 2010

Després del seu retorn de la gira per Amèrica, Rosana continuarà presentant el seu darrer disc “A las buenas y a las malas” i tots els seus grans èxits. Amb una escenografia senzilla però fixant-se fins l’últim detall, l’artista oferirà, en directe, un so més acústic, amb el que recorrerà els teatres i auditoris de tota la geografia espanyola, entre ells el de Salou. La cantant estarà acompanyada en tot moment per una formació composta per: Javier Quílez al baix, Joaquín Migallón a la bateria i David Pedragosa a les guitarres.

Com anècdota cal dir que a les 24 hores d’haver sortit a la venta “A las buenas y las malas”  es va convertir en nº1 en el Top Albums de ventes a iTunes. Situant-se també en nº1 de el Corte Inglés i centres Fnac, entre d’altres. Tot això la va portar directament al nº1 de la llista oficial de ventes Promusicae.

La regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera, ha explicat que: “estem molt contents que Rosana presenti el seu darrer disc a Salou i més desprès de la seva gira americana, com a obertura de la nova programació de primavera al TAS”. Tots aquells que vulguin veure la cantautora en concert podran fer-ho el dia 20 de març a les 22 hores al TAS. El preu de les entrades es de 15€ a través del ServiCaixa o bé també es pot adquirir a la taquilla de les oficines de la regidoria de Cultura.
Properament es presentarà la programació de la nova temporada de primavera del TAS.

Document Actions