Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Associació 365 dies Vila Comercial de Salou en col•laboració amb la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç obre la convocatòria de cursos per autònoms i treballadors en actiu del sector del comerç

Des del 24 d’octubre i fins al gener de 2012 s’enceta una sèrie de cursos subvencionats trimestrals per als professionals del comerç salouenc

dijous 13 octubre 2011

Els cursos estan adreçats a tots els autònoms, empresaris i empleats del sector comerç de la població; així com per aquells treballadors del comerç fixos discontinus o que es troben en situació d’atur i inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)  que vulguin complementar la seva formació professional amb idiomes, noves tendències i innovacions per aplicar al sector comercial durant aquesta tardor i hivern. Les places són limitades ja que es faran grups reduïts i es lliurarà certificat oficial d’assistència.

Les classes s’impartiran al Centre Cívic Salou ( carrer Advocat Gallego,2) i els cursos programats són els següents:

-Tendències en aparadorisme nadalenc: curs que s’iniciarà el 24 d’octubre, consta de 40 hores i les classes es desenvoluparan dilluns, dimecres i divendres de 15 a 17h.

-Rus inicial: curs que començarà a partir del 3 de novembre, tindrà una duració de 50 hores i les classes es faran els dimarts i dijous de 15 a 17h.

-Anglès mig: curs de 50 hores que està programat per al gener de 2012.

-Francès bàsic: curs de 50 hores de duració i que es desenvoluparà també a partir del gener de 2012.

Tots els interessats i interessades podeu adreçar-vos a Lluïsa Giménez, mòbils: 695242618 / 635309739 amb horari d’atenció: els dimarts i els divendres de 9 a 14h, o enviar el nom i el telèfon de contacte al correu salou365@hotmail.com.

Per accedir a la convocatòria es necessita la següent documentació: fotocòpia DNI, número de la Seguretat Social i una fotocòpia de l’última nòmina o últim rebut d’autònoms. Aquells que estiguin en situació d’atur han d’aportar un certificat conforme que estan inscrits en el SOC.

Per a la regidora M. Reyes Pino, “aquests cursos trimestrals  són una eina més al servei dels comerciants i emprenedors salouencs que cal aprofitar; ja que estan pensats i fets, segons les necessitats i demandes dels sectors econòmics i la societat salouenca”

Galeria d'imatges

Cursos.JPG
Cursos_III.JPG
Cursos.JPG
Cursos_III.JPG

Document Actions