Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Associació AFANOC rep els fons recaptats durant el II Premi de Comunicació

divendres 01 agost 2014

 
El director d’Afanoc a Tarragona, Miguel Javaloy, va rebre, ahir, el xec amb els diners (1.228 euros) que es van recollir durant la segona gala solidària dels Premis de Comunicació 2014, que es va celebrar el passat dia 7 de juny al Teatre Auditori de Salou (TAS). Els encarregats de lliurar la recaptació solidària que ha ascendit  Santi Cordón en representació del mitjà de comunicació i l’alcalde de Salou, Pere Granados. 
 
La II edició dels Premis de Comunicació va tenir lloc el passat 7 de juny al Teatre. En aquest certamen es va reconèixer la tasca per diferents professionals de comunicació de la província. Tots els fons recaptats amb l’entrada de la gala que va tenir  un cost de 6 euros han estat donats íntegrament a l’associació. 
 
El representant de la revista Més Actual i La República Checa, , Santi Cordones,  ha explicat que “tot i que la gala va implicar una gran feina, estem molt satisfet del resultat i de poder donar suport a una entitat tan compromesa com AFANOC que ajuda als infants i les famílies que pateixen aquesta malaltia”. Per la seva part, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha donat la enhorabona per l’èxit de la iniciativa per una causa solidària.  
 
La gala benèfica (Premis de Comunicació) es fa anualment i té caràcter itinerant. L’objectiu principal és reconèixer públicament la professionalitat dels periodistes i comunicadors de la província. L’any 2013, la gala va tenir lloc al Teatre Metropol de Tarragona.

Galeria d'imatges

20140731_123232.jpg
20140731_123232.jpg

Document Actions