Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Associació de Familiars d’Alzheimer de Salou amb el suport de l’Ajuntament organitzen el primer concurs de relats breus

dijous 18 agost 2016

Els autors a partir de 16 anys poden presentar les seves obres fins el proper 31 d’agost

L’Associació de Familiars d’Alzheimer de Salou (AFAS) juntament amb la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou han convocat el I concurs de relat de temàtica sobre la malaltia de l’Alzheimer, en qualsevol de les seves accepcions.

El certamen esta obert a autors a partir de 16 anys, que tenen com a termini el pròxim 31 d’agost per presentar els seus relats tant en català com en castellà. En total hi ha dues categories: una a nivell local amb un premi de 100 euros i l’altra a nivell nacional amb un premi de 150 euros i una nit d’hotel a l’Hotel Casablanca de Salou.

L’extensió dels treballs de creació –com marquen les bases del concurs- no podrà sobrepassar en cap cas els 3 folis en DIN A4 a una cara, mecanografiats a doble espai en lletra Times New Roman mida 12. Les pàgines hauran d’anar numerades i firmades amb un pseudònim. Els treballs s’hauran d’enviar al correu electrònic concursoalzheimersalou@gmail.com adjuntant dos arxius en word.

L’entrega als premiats es durà a terme el divendres 23 de setembre a les 19 hores a la Sala Costa Daurada de l’Ajuntament. En cas de no ser-hi presents, es considerarà que es renuncia al premi i aquest passarà al següent finalista.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

afas.jpg
Concurso_AFAS_copia.jpg

Document Actions