Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona actuarà al TAS demà divendres

dijous 14 abril 2016

L’obra ‘Evolució Involució’ mostra el tracte que han rebut al llarg de la història les persones amb algun tipus de discapacitat

El Teatre Auditori de Salou acollirà, demà divendres 15 d’abril, l’obra 'Evolució Involució', organitzada per l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, associació sense ànim de lucre que té com a finalitat l’assistència, educació i inclusió de nens i joves amb discapacitat motriu i intel·lectual, i està dirigida per Al Trot Teatre.

L’obra mostrarà el tracte que han rebut les persones amb algun tipus de discapacitat al llarg de la història. Des de l’acceptació fins a l’extermini. La sort de les persones amb discapacitat ha variat segons cada època. Però la història no és linial... L’obra compta amb més d’una quinzena d’actors del taller Gresol i amb la col·laboració de ràdio Tortosa.

Tots aquells que vulguin passar una bona estona poden acostar-se demà divendres al TAS de Salou on es representarà l'obra de les 11.30h a les 12.30h. L’obra és gratuïta per a tothom.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

montanyeta.jpg

Document Actions