Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’atur baixa a Salou durant el mes febrer en un 1,08% respecte al mateix període de l’any passat

La tendència es manté a la baixa assolint un descens en l’atur d’un 6.5% respecte el mateix mes del 2012

dijous 06 març 2014

Durant el passat més de febrer, l’atur s’ha reduït  en un 1.08% respecte al mateix mes del 2013.  Es manté a Salou, la  tendència en la que es constata un lleuger descens  en el nombre de persones en situació d’atur respecte el mateix període d’ anys anteriors, situant el descens en 6.5 punts si comparem amb les dades 2012.

A més respecte al més de gener, a Salou s’ha donat un descens el número de persones aturades d’un 2.4%, casi 60 persones han deixat d’estar en situació d’atur. Es tracta d’una dada positiva tenint en compte que les dades globals de la demarcació de Tarragona que ha patit una davallada en el número d’aturats sent l’única demarcació catalana on l'atur ha augmentat el febrer en relació amb el gener.

El regidor d’ocupació, Jesús Barragán, ha explicat que  “per l’Ajuntament és una prioritat promoure l'ocupació i forma part de la nostra responsabilitat  estar del costat dels ciutadans en aquests moments tan complexos i difícils per a moltes famílies”

En aquest sentit, gràcies a la borsa de treball un total de 168 persones han pogut insertar-se en el mercat laboral mitjançant  diferents plans ocupacionals i  programes com el de Aturats de Llarga Durada i el de Joves per l’Ocupació. L’Ajuntament de Salou ha signat durant els darrers mesos diferents convenis amb empreses per tal que contemplin els ciutadans de la borsa municipals com a possibles candidats a les ofertes de feina.

 

 

Document Actions