Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’avi Ramon enceta demà la programació infantil del TAS

Aquest serà el primer dels diversos actes infantils que s’han organitzat durant els mesos de març, abril i maig per entretenir els més petits de la casa

divendres 12 març 2010

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou ha presentat la nova programació del Teatre Auditori de Salou pels mesos de març, abril i maig. Com ja és habitual en les diverses programacions que s’han dut a terme, entre la gran diversitat d’actes, sempre n’hi ha de pensats per als més petits.

L’Avi Ramon és un espectacle sobre l’estimació als avis, sobre la voluntat de mantenir viva la seva memòria i, sobretot, sobre les ganes de viure d’una nena que actua segons el que sap i creu, aprèn d’allò que viu i interpreta tot el que l’envolta. L’obra, de la companyia TeatreNu, es fixa en com la nena viu un provés en el qual ella està aprenent i el seu avi oblidant. La companyia va estrenar l’obra a principis de l’any 2009 i des de llavors ha estat en continua gira per teatres i escenaris d’arreu de la geografia.

Tots els que vulguin assistir a la representació de l’avi Ramon poden fer-ho aquest dissabte dia 13 de març a les 18 hores al Teatre Auditori de Salou. Les entrades es poden adquirir al TAS al preu de 3€ per entrada.

Galeria d'imatges

avig01.jpg
avig05.jpg

Document Actions