Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’ECC presenta un nou màster i postgrau per completar l'oferta formativa en comerç

Els dos cursos que s’iniciaran el proper setembre compten amb el recolzament de la URV

dimarts 26 abril 2011

L’Escola de Comerç de Costa ha realitzat avui  la Presentació del  Màster en Direcció y Gestió de Comerç i Especialista Universitari en Dinamització Comercial i del Postgrau en Tècnic Dinamitzador de Comerç, amb la presència de l’alcalde de Salou, Pere Granados, el Regidor de Comerç, Consum i Mercats, Pedro Lavilla i de Glòria Barberà, Degana de la Facultat de Ciències Econòmiques de la URV. En aquesta presentació també ha estat present Miquel Àngel Fraile, Secretari General de la CCC i  Josep Maria Recasens, Director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya així com del Director de l’Escola, Jesús Mármol.

Pel que fa al màster, proporcionarà els coneixements necessaris per una correcta gestió empresarial i s’enfoca en l’àmbit del comerç amb una especial atenció en el comerç turístic. D’altra banda, el Postgrau centrarà la formació en l’àmbit de desenvolupament  del comerç des de les administracions públiques o bé, com a responsables de les associacions de comerç i serveis.

La Degana de la Facultat de Ciències Econòmiques de la URV, Glòria Barberà, ha manifestat que “ens consta que l’Ajuntament ha donat suport des del primer moment a aquesta iniciativa formativa” i ha afegit que “ els dos cursos cobreixen una mancança pel que fa a formació en comerç necessària pel territori”.

Per la seva part, el Secretari General de la Confederació Catalana de Comerç, Miquel Àngel Fraile ha explicat també que “es traca d’una iniciativa única a Catalunya perquè per primer cop una confederació pot tirar endavant un producte formatiu d’aquesta categoria” i ha afegit que “en aquests moments és quan és més important formar-se davant de canvis i reptes econòmics•. 

El Director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Recassens també ha destacat la importància de “vincular l’activitat comercial amb la formació per poder ser veritablement competitius en l’actual escenari”.

L’alcalde ha expressat la seva satisfacció per “haver assolit aquest projecte que implica ja de per si un èxit inicial que hem de continuar desenvolupant” i ha afegit que “ja ha tingut una gran acollida per empresaris i comerciants”.

El director de l’Escola de Comerç, Jesús Marmol, també ha remarcat que “es consolida amb aquest curs un triangle formatiu que implica a Vila-Seca, Cambrils i Salou amb el suport indispensable de la URV”.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions