Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Elektra, inclòs a la llista top 100 de ‘xiringuitos’ d’Espanya

dilluns 24 juliol 2023

La històrica guingueta familiar Elektra, situada al passeig Miramar de Salou, ha rebut un reconeixement, després de ser inclosa en la prestigiosa llista de les 100 millors guinguetes de tota Espanya, segons el diari econòmic Expansión

Un èxit excepcional per a aquesta emblemàtica guingueta, que acumula 50 anys de tradició gastronòmica. El seu reconeixement no només és destacable per la seva qualitat culinària i excel·lència en el servei, sinó perquè ha estat aconseguit sense recórrer a estratègies publicitàries, a través dels mitjans de comunicació o les xarxes socials. La reputació d'Elektra s'ha construït a partir d'un boca-orella positiu, alimentat per la satisfacció dels seus clients i l'atenció i tracte que ofereixen.

El diari Expansión ha destacat, especialment, la qualitat dels seus productes, el servei amable i la càlida atmosfera familiar que es respira a l'establiment. Aquests elements, cuidats amb dedicació per part del personal, han consolidat Elektra com un autèntic referent gastronòmic a la zona.

Per a l’alcalde de Salou, Pere Granados, “és una satisfacció que reconeguin, des de fora, la qualitat dels nostres establiments, i representa, per a nosaltres, un premi que puguem figurar en una llista tan prestigiosa”. Segons ell, “aquesta guingueta, a banda d’una ubicació privilegiada, ofereix productes de proximitat i una cuina acurada”.

El regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha felicitat la gerència assenyalant que "no ens sorprèn aquest reconeixement", perquè, des de sempre, l'Elektra ha apostat per "l'excel·lència del servei i la qualitat". Maiquez es mostra satisfet perquè Salou "viu un molt bon moment dins de l’àmbit de la gastronomia”.

Per a la gerència d'Elektra, aquesta distinció representa un motiu de gran orgull i satisfacció, ja que posa en valor dècades de treball i compromís amb l'excel·lència en l'atenció al client. La seva reputació ha transcendit fronteres, i avui dia, l'establiment que ha sabut mantenir les seves arrels familiars, és reconegut com un lloc imprescindible per als amants de la bona cuina i l'ambient familiar acollidor.

Document Actions