Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’EOI de Salou impartirà curs oficial de rus a partir de setembre

dijous 05 juny 2014

Les inscripcions es podran realitzar de manera telemàtica de l´1 al 4 de setembre i el 4 de manera presencial
 
Salou tindrà el primer curs de rus oficial a partir del  2014-2015. L’EOI de Salou acollirà per primera vegada aquest curs oficial de rus en modalitat de cursos flexibilitzats. El programa es caracteritzarà perquè els  continguts s’ organitzen de forma progressiva en dos cursos –A i B– de 65 hores cadascun amb l’objectiu d’oferir una major flexibilitat als alumnes. Les inscripcions es podran realitzar de manera telemàtica a través de la web de l’Escola (www.eoisalou.org) de l´1 al 4 de setembre i el 4 de manera presencial en el mateix centre. 
 
La regidora d’ensenyament, Júlia Gómez, ha explicat que “estem molt contents de que l’EOI inici aquest curs donat que tenim constància de que era una formació molt demandada pels ciutadans de Salou pel fet que una gran majoria  treballen a hotels, comerços o locals d’oci i necessiten l’idioma per poder oferir un millor servei als milers de turistes russos que ens visiten i garantir una comunicació efectiva”.  
 
La directora del centre, Ana Maria Nieto, s’ha mostrat molt satisfeta de poder incorporar aquest nou curs oficial donat que el centre havia manifestat el seu interès d’impartir-lo des de l’any 2007. Nieto ha confirmat que “efectivament es tracta d’un curs més estandarditzat pel que té a veure en els continguts com en el cas d’altres idiomes però “efectivament l’adaptarem a la demanda i característiques del nostre municipi on la població majoritàriament es dedica a l’activitat de serveis turístic i restauració”. 
 
Fins ara, l’EOI realitzava uns cursos intensius de 30 hores per iniciar als alumnes en el rus sota el nom de SPUTNIK (a la foto el darrer curs realitzat). Aquest cursos d’iniciació fan  servir dinàmiques de grup, simulacions i continguts pràctics molt adreçats al món laboral per assolir una competència comunicativa dins de l’àmbit professional en temps rècord. Aquests cursos es continuaran realitzant però, el curs oficial de rus permetrà realitzar un programa més complert i amb l’objectiu de poder adquirir les competències bàsiques per posteriors cursos oficials.
 
Durant el primer quadrimestre (de setembre a gener) s'impartiran dos cursos 1A i durant el segon quadrimestre (de gener a juny) s'impartirà un curs 1A i un curs 1B.  La preinscripció i matrícula segueix el mateix procés i calendari que el dels cursos quadrimestrals.  Les persones que volen accedir per primera vegada a l'aprenentatge de la llengua per mitjà dels cursos flexibilitzats han de preinscriure's al nivell 1A. Si es tenen alguns coneixements de l'idioma cal sol·licitar fer el test de nivell. (Només preinscripció curs 1B al mes de gener). S'hi pot accedir directament al nivell 1B si s'ha fet un curs d'estiu de primer curs a qualsevol de les EOI de Catalunya o s'ha superat el nivell. Les escoles oficials d'idiomes (EOI) són centres públics, no universitaris, d'ensenyament d'idiomes moderns, que imparteixen els ensenyaments especialitzats regulats per la LOE.

Galeria d'imatges

eoi.jpg
eoi.jpg

Document Actions