Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’EOI de Salou rep 500 sol·licituds d’alumnes per a la preinscripció pel proper curs

dimecres 02 juliol 2014

L’alcalde i la regidora d’Ensenyament han visitat l’equipament, instal·lat a la planta baixa de l’Ajuntament

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, han visitat les instal·lacions de l’Escola Oficial d’Idiomes, ubicada a una ala de la planta baixa de l’Ajuntament. En aquesta escola, segons han explicat des de la direcció del centre hi ha actualment fins a 320 alumnes cursant anglès –de manera majoritària- i francès. Aquest proper curs, a més, també s’hi implementarà el rus en modalitat de cursos flexibilitzats. El programa es caracteritzarà perquè els  continguts s’ organitzen de forma progressiva en dos cursos –A i B– de 65 hores cadascun amb l’objectiu d’oferir una major flexibilitat als alumnes. Les inscripcions es podran realitzar de manera telemàtica a través de la web de l’Escola (www.eoisalou.org) de l´1 al 4 de setembre i el 4 de manera presencial en el mateix centre.

La directora del centre, Ana Maria Nieto, ha avançat que pel proper curs 2014-2015, hi ha més de 500 inscrits a l’escola; per tant una gran demanda que no es pot assolir amb les places actuals assignades al centre que compta amb quatre professors a jornada complerta i una a mitja jornada.

Per la seva part, l’alcalde i la regidora els han felicitat per la bona feina que duen a terme des de la creació de l’EOI i per la bona formació que presten al més de 300 alumnes inscrits.

Galeria d'imatges

eoi.jpg
P1030772.JPG

Document Actions