Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Equip de Govern lamenta la convocatòria de vaga d’AENA per la propera Setmana Santa

Aquesta acció sindical implicaria una notòria repercussió per l’economia del país i especialment pels municipis turístics com Salou

dijous 10 març 2011

L’equip de govern ha lamentat avui la vaga convocada pels sindicats d’AENA per un període de 22 jornades en contra de la privatizació parcial dels aeroports. L’equip de Govern manifesta  que “efectivament s’ha de respectar un dret que tenen tots els treballadors per defensar els seus interessos però es lamenta profundament que aquest col•lectiu  hagi triat unes dates tan importants pel sector turístic com és la Setmana Santa que implicarà una notòria repercussió per l’economia del país i especialment per la dels municipis turístics”.

L’equip ha volgut remarcar que aquesta situació implica un greu prejudici per l’economia donat que el turisme és un dels pocs pilars que actualment generen riquesa i ocupació. Els membres del govern de Salou han ressaltat que en un altre escenari econòmic es tractaria d’una acció comprensible però no  donades les actuals circumstàncies d’atur i la complexa situació de la nostra economia productiva”.

L’equip de Govern ha insistit en el greu perjudici econòmic que pot suposar pel sector turístic de Salou donat que el volum de negoci que es genera en les dates de Setmana Santa al Municipi és equiparable al de l’ època estival, és a dir, els mesos de temporada alta on es focalitza gran part del volum de negoci. Des del Govern s’espera que aquesta decisió sigui revocable i es desconvoqui la vaga per tal de poder afrontar la Setmana Santa amb total normalitat.

Document Actions