Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola d’Escacs de Salou celebra la tercera olimpíada escolar

S’ha desenvolupat durant la Festa Major del municipi, al PIJ

dimecres 05 febrer 2014

L’escola d’Escacs Salou ha organitzat per tercer any consecutiu en els actes de la Festa Major d’hivern de Salou i ho ha fet organitzant una olimpíada d’escacs escolar en la que hi han participat una vintena de nens i nenes. Els membres de club s’han mostrat   satisfets per la participació malgrat tot, pel proper any es plantegen un canvi de dia i hora per la coincidència amb d’altres activitats, el que els ha restat afluència, segons fonts de l’organització. Enguany però també s’han sumat a la competició escolar fins i tot jugadors de municipis del voltant; com ara de Vila-seca, Cambrils o La Canonja. 

A destacar la participació de Adrià Martínez Garcia, de només 6 anys, i futura promesa dels escacs salouencs. La  classificació va ser la següent:

En categoria Sub 16:

 

1er Alejandro González Pellicero (Salou)

2on Pau Hernandez-Villaescusa Sauri (Cambrils)

3er David Merino Tourkadze (Salou)

 

Sub 12:

Josep Molina Salva

Pau Hernandez Garcia

 

Sub 10:

Miguel Magherusan 

Gabriel Navarro

Joel Belmonte

 

A més, ben properament, els propers dies 15 i 22 de febrer, i 8 de març, Salou acollirà  el Campionat de Tarragona d’edats (al TAS, a les Sales Mediterrànea i Europa), on esperem tenir als voltants de 200 nens i nenes menors de 14 anys participant.

Galeria d'imatges

III_OLIMPIADA_ESCACS.JPG
III_OLIMPIADA_ESCACS.JPG

Document Actions