Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola de Comerç de Costa (ESCC) impulsa una jornada formativa sobre creativitat

L’ESCC acull el 25è aniversari de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya

dijous 23 setembre 2010

El proper 7 d’octubre l’Escola de Comerç de Costa (ESCC) acull el 25è aniversari de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya a Tarragona (AIJECT) que organitzarà una jornada formativa sobre creativitat a la Sala Costa Daurada (Edf. Ajuntament de Salou). Sota el títol “Creativitat: la millor idea per al teu negoci”, la jornada busca oferir als joves empresaris un seguit d’experiències, coneixements i eines de la mà de reconeguts professionals del nostre territori que utilitzen la creativitat com a element diferenciador dels seus negocis.

La jornada es divideix en una ponència i dos tallers. A la primera part, Armand Bogaarts, president de l’Associació Global Open Minds, parlarà de la creativitat com a factor d’èxit als negocis. Bogaarts ha estat impulsor de diversos projectes empresarials d’àmbit europeu en el camp de les noves tecnologies. Posteriorment, es realitzaran dos tallers creatius titulats Cuina i Publicitat i Màgia. Els encarregats d’oferir els tallers seran els cuiners Pep Moreno i Aritz Echezarreta de l’establiment Sirco, esbarjo gastronòmic, un innovador espai dedicat a la cuina d’autor. Per la seva banda, Montse Grau, degana del Col·legi de Publicistes i Relacions Públiques de Catalunya i Gilbert Trilles, mag i pallasso polifacètic, oferiran el segon dels tallers sobre publicitat i màgia. L’objectiu és que els tallers siguin molt participatius i tothom pugui fer la seva aportació en matèria creativa.

Finalment, es farà una posada en comú de les experiències on es compartiran les idees i els missatges que s’hagin après durant el dia.

La jornada compta amb l’apadrinatge l’Escola de Comerç de Costa (ESCC) i amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, la Càtedra d’Emprenedoria, la Diputació de Tarragona, la Cambra de Comerç de Reus, la Cambra de Comerç de Tarragona, Redessa, la CEPTA, l’ADEE i la Jove Cambra.

Els interessats poden confirmar assistència a través de l’adreça aijec-tarragona@aijec.es o al telèfon 977 24 84 54

L’AIJEC és una organització sense ànim de lucre que neix al 1985 per representar, defendre i difondre els interessos dels joves empresaris catalans. Aquest any 2010 es celebra el 25 aniversari de la seva fundació. 

 

Galeria d'imatges

logo_copia.jpg

Document Actions