Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’escola de dansa Sandra Rubí de Salou l’estrella d’una gala benèfica contra el càncer

El TAS serà aquest diumenge a les 18.30 hores l’escenari de la cita que pretén recollir fons per a investigar la malaltia que també afecta a infants

dijous 17 desembre 2009

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou i l’Escola de Dansa Sandra Rubí, han organitzat per aquest diumenge dia 20 de desembre una gala benèfica a favor del Laboratori d’Investigació del Càncer del Desenvolupament de Sant Joan de Déu al TAS. La gala servirà per recaptar diners per ajudar en la investigació d’aquesta malaltia així com per a buscar un donant de medul·la òssia per Joel Rodríguez, el jove de 6 anys veí de Vilafortuny que necessita un trasplantament.

La gala que començarà a les 18.30 hores, comptarà amb la participació de 150 alumnes, d’edats compreses entre els 2 i els 20 anys, d’aquesta prestigiosa escola de dansa salouenca. La representació que comptarà amb dues parts, la primera d’elles una dansa clàssica dirigida per Sandra Rubí i la segona de les parts en la que actuaran diversos grups de Hip Hop, Funky, Jazz i Dansa del Ventre dirigits per Jesús Coca.

El preu de les entrades es de 8€ per persona i es poden adquirir tant a l’Escola de Dansa Sandra Rubí com a les oficines del TAS. Tots aquells que estiguin interessats en col·laborar es poden fer aportacions econòmiques per ajudar en l’investigació del càncer ja que s’habilita una fila 0. A l’acte està prevista l’assistència de metges i la direcció de l’Hospital Sant Joan de Déu que seran els encarregats de recollir les aportacions en nom de l’Hospital. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que: “estic segur que tots els salouencs col·laboraran de bon grat en unes causes tan nobles i des d’aquí espero i desitjo de tot cor que aviat trobem una medul·la pel Joel”.

Document Actions