Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola de Música de Salou enceta una campanya de recollida de joguines per a les festes nadalenques

Es tracta del segon any en què l’escola promou ‘Un nen, una joguina’

dimecres 04 desembre 2013

L’escola Municipal de Música de Salou (EMMS) es bolca un any més en el Nadal, tant amb un seguit de concerts temàtics, com a través de la recollida solidària de joguines que per segon any consecutiu han organitzat des del centre. Així, fins al 18 de desembre a la secretaria de l’EMMS, al primer pis, es poden portar totes aquelles joguines noves o usades però en bon estat que es lliuraran a Càritas Salou. Aquesta campanya ‘Un nen, una joguina’, pretén “mobilitzar tothom que ho desitgi ajudant amb un petit gest que anirà directament als col·lectius més desfavorits; volem donar un cop de mà en unes dates tant especials com les nadalenques i on, més que mai, un regal fa que els nens puguin oblidar algunes de les mancances amb les que viuen per circumstàncies especials”, ha explicat la regidora d’Ensenyament i infància, Julia Gómez. L’any passat aquesta campanya ja va funcionar amb molt d’èxit.

A més, els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Salou també participen activament en les activitats nadalenques i en aquest sentit, des del centre han organitzat un seguit de concerts i sortides per a totes les edats amb la finalitat de mostrar la feina que es fa en el dia a dia del centre. El dimarts 17 de desembre  s’ha programat una audició de música de Cambra a la sala Xavier Turull a les 19h30; l’endemà dimecres està previst el Concert de Nadal al TAS amb la participació dels alumnes de 4,5 i 6 anys; amb l’orquestra de corda, el grup de percussió, el Cor Infantil i mitjà, el Cor Duorum i i la Banda; per tant un concert de gran format.

El dijous 19 de desembre  amb El Tió arriba a l’escola es duran a terme un conjunt d’activitats per als més petits: la projecció de la pel·lícula “El trencanous” i a l’activitat del caga Tió al Hall de l’escola i, finalment, el divendres 20 amb el concert ‘Nadal Modern’ a càrrec de l’aula de música moderna  a la sala Xavier Turull.

Galeria d'imatges

escola_musica_copia.jpg

Document Actions