Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola de Música de Salou lliura per quart any consecutiu joguines a Cáritas Salou

divendres 18 desembre 2015

Gràcies a la solidaritat dels ciutadans del municipi s’han recollit un bon nombre de joguines

Sota el lema ‘Cap nen sense joguina’ l’escola Municipal de Música de Salou ha dut a terme, per quart any consecutiu la campanya solidària de recollida de joguines noves, o usades en bon estat entre els alumnes del centre en benefici de Càritas Salou. La resposta, com explicava la regidora d’Ensenyament i Infància, Julia Gómez, “ha estat molt positiva. La veritat és que cada any sempre hi ha una molt bona disposició per part dels alumnes com dels seus familiars i la ciutadania a col·laborar en aquests petits detalls però que fan que molts nens i nenes que ho necessitin puguin gaudir d’una joguina”. Des de l’Escola de Música del municipi tenen una gran implicació en aquest tipus d’iniciatives, a més de l’apartat curricular, tenen molta sensibilitat cap a la realitat social del moment.

A la recollida del lot de joguines hi ha estat present la mateixa regidora a més de la directora de l’Escola de Música, Mireia Sánchez, les quals han lliurat al responsable de Càritas Salou, Esteve Tomàs, així com diversos voluntaris de l’entitat que han estat els encarregats de recollir les joguines.

Tomàs ha agraït l’esforç i la solidaritat de l’EMMS i de l’Ajuntament de Salou durant aquestes dates en les que “cal estar més que mai del costat dels que més ho necessiten, i totes les campanyes que es facin des de la ciutadania o institucions són molt ben rebudes”. 

Galeria d'imatges

caritas.jpg
P1220456.JPG

Document Actions