Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola de Música lliura per tercer any consecutiu joguines a Cáritas Salou

dimarts 23 desembre 2014

Gràcies a la solidaritat dels ciutadans del municipi, molts d’ells pares dels alumnes del centre, han recollit un bon nombre de joguets

 

Sota el lema ‘Cap nen sense joguina’ l’escola Municipal de Música de Salou ha dut a terme, un any més, una campanya solidària de recollida de joguines noves, o usades en bon estat entre els alumnes del centre. La resposta, com explicava la regidora d’Ensenyament i Infància, Julia Gómez, “ha estat molt positiva. La veritat és que cada any sempre hi ha una molt bona disposició per part de la ciutadania a col·laborar en aquests petits detalls però que fan que molts nens i nenes que ho necessitin puguin gaudir d’una joguina”.  Gómez, també ha destacat la gran implicació que tenen des del mateix centre on, a més de l’apartat curricular, tenen molta sensibilitat cap a la realitat social del moment.

A la recollida del lot de joguines hi ha estat present la mateixa regidora a més de la directora de l’Escola de Música, Rosa Berengueras les quals han lliurat al responsable de Cáritas Salou, Esteve Tomàs.

Tomàs ha agraït l’esforç i la solidaritat de l’EMMS i de l’Ajuntament de Salou durant aquestes dates en les que “cal estar més que mai del costat dels que més ho necessiten, i totes les campanyes que es facin des de la ciutadania o institucions són molt ben rebudes”. 

Galeria d'imatges

caritas.jpg
P1090920.JPG

Document Actions