Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’escola Europa guanya la 25ena edició del concurs de dibuix d’educació viària

dimarts 02 desembre 2014

El jove Ian Marcos de 5è curs s’ha endut el lot escolar i, a més, veurà el seu dibuix publicat en la promoció de l’activitat

El concurs d’educació viària del municipi que imparteixen any rere any els agents de la Policia Local a les escoles i centres educatius del municipi arriba enguany al seu 25è aniversari. En una recepció a alcaldia s’ha lliurat el lot de material escolar a Ian Marcos Gutiérrez de 5è B de l’escola Europa, guanyador de l’edició del curs 2014-2015.

El jove ha presentat un dibuix en el que una senyal de prohibició, envoltada d’altres senyals indicadores, diu ‘Si no fas cas de l’educació vial, et faràs molt de mal’.

El premi, a més del lot, també comporta la publicació de la seva creació com a imatge de les jornades d’educació viària que es reparteixen per diferents indrets del municipi. L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora d’Ensenyament,  Julia Gómez, i el de Seguretat Ciutadana, Ramon Pascual, han volgut felicitar personalment l’afortunat pel bon treball presentat i seleccionat entre tots els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi.  

Els centre participants són l’escola Salou, Voramar, Elisabeth, Europa i Santa Maria del Mar en les diferents etapes educatives -des d’Educació Primària, Batxillerat, cicles formatius, educació especial i la Unitat d’Escolarització Compartida.

Galeria d'imatges

segvial.jpg
P1080636.JPG

Document Actions