Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola Internacional del Camp atorga la primera beca d’estudis a l’Excel•lència Joan Gumà una alumna de Salou

Aquest migdia s’ha celebrat un acte acadèmic, que ha comptat amb el president de la Generalitat i l’alcalde de Salou a més de la família Gumà i els directius i patrons del centre educatiu

dimecres 16 octubre 2013

El President de la Generalitat, Artur Mas,  ha lliurat avui la primera beca a l’Excel•lència que promou la Fundació Escola Internacional de Camp en el decurs d’un acte acadèmic que ha comptat amb la presència del President de la Fundació Escola Internacional del Camp-Salou, Josep Maria Bach, i el Director General de la Fundació Escola, Jaume Vilella; l’alcalde de Salou i representants de la família Gumà, mecenes de la beca. A més, nombrosos pares i mares han volgut estar al costat dels seus fills en aquest acte que s’ha celebrat a la plaça del Fòrum del centre escolar.

La salouenca Sumali Mayani, estudiant de 4art d’ESO, ha rebut aquesta distinció, una beca al millor expedient acadèmic del curs 2012-2013 que reconeix la qualitat i esforç de la seva trajectòria i també la seva qualitat personal i la seva actitud. Aquesta jove gaudirà aquest curs d’una beca que cobreix la seva escolarització.
En aquest acte, ha estat present l’alcalde de Salou, Pere Granados així com Xavier Gumà, patró de la fundació i fill de Joan Maria Gumà, ha destacat que “la nostra família està molt orgullosa d’aquesta beca i ens consta que l’elecció ha estat difícil”, ha dit. Gumà ha estat l’encarregat de lliurar la Beca al President de la Generalitat que l’ha lliurat a la jove estudiant. El President –després de felicitar la jove estudiant- ha destacat que “aquest projecte del sud de Catalunya, amb vocació internacional i fet per la societat, no pels poders públics, és més arriscat que fer-lo a Barcelona i per tant té més valor”, ha dit. “Era un projecte necessari per dotar d’una major centralitat el camp de Tarragona i per tant als promotors i fundadors, als que no heu defallit moltes felicitats”.

Per la seva banda, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat la importància d’aquesta beca perquè “primer, és una iniciativa que premia la qualitat humana de l’alumne a més del seu éxit acadèmic, precedit per l’esforç; i segon perquè el rep una salouenca, a la qual vull felicitar per ser mereixedora d’aquesta beca”.

L’alcalde de Salou també ha aprofitat per felicitar a l’Escola pel fet d’ impulsar una iniciativa d’aquestes característiques “que vol  premiar i incentivar el talent i l'esforç acadèmic, així com el comportament i l’actitud humana i solidària entre l’alumnat”. Granados ha tingut unes paraules d’agraïment vers la família Gumà que ha dotat econòmicament aquesta beca perquè, ha dit, “és una mostra de suport pedagògic i de mecenatge mereixedor del nostre reconeixement”.

Per la seva part, el president de la Fundació Escola Internacional del Camp-Salou, Josep Maria Bach, ha agraït la presència del president Mas a l’acte i ha recordat la llarga trajectòria que els ha portat fins al dia d’avui; després d’anys de projectes i molts esforços “ara ja tenim una escola que té un any de vida; un any complert i amb molts èxits”. Actualment el centre compta amb 400 alumnes, 100 més que l’any passat i “anirem creixent fins arribar al miler”, ha apuntat Bach.
Abans del lliurament de la beca s’ha dut a terme una visita per l’escola i conegut el mètode d’ensenyament.

Galeria d'imatges

DSCN1906.JPG
DSCN1915.JPG
DSCN1897.JPG
DSCN1915.JPG
DSCN1897.JPG
DSCN1906.JPG
DSCN1924.JPG

Document Actions