Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’escola Internacional del Camp-Salou se suma al conveni per contractar aturats de la borsa de treball del municipi

El centre començarà la seva activitat el proper mes de setembre, tot i que els professors iniciaran la feina al juliol

dijous 24 maig 2012

Avui s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Salou a través de la Borsa de Treball Municipal (BTM) i l’Escola Internacional del Camp-Salou, la qual obrirà les seves portes el proper mes de setembre. Avui, el president de la Fundació Fòrum Cívic del Camp de Tarragona, Josep Mª Bach, i l’alcalde, Pere Granados han estampat les respectives firmes en el document que vincula a l’empresa educativa a nodrir-se preferentment de personal en atur que figura a la borsa de treball del municipi per a les tasques que considerin oportunes per al bon funcionament del centre. La signatura ha tingut lloc avui en una trobada a alcaldia, on també hi ha estat present el director de l’escola, Jaume Vilella, el regidor d’Ocupació, Jesús Barragán i el secretari de la corporació.

El president de la Fundació s’ha mostrat molt satisfet per la bona acollida que té el centre que obrirà portes aquest primer curs amb uns 300 alumnes inscrits, per tant amb unes bones perspectives i s’ha compromès a “contractar preferentment gent de casa nostra depenent del perfil que ens calgui però sempre amb aquest compromís ferm amb la societat salouenca”, ha dit Bach. Per la seva part, l’alcalde Pere Granados ha agraït  el suport i el compromís que ha demostrat fins al moment l’Escola Internacional i els ha desitjat molt èxits futurs.

Amb la signatura d’avui ja són 14 les empreses o institucions que s’ha compromès a tenir present la borsa de treball municipal a l’hora de contractar personal; entre elles hi trobem les concessionàries i societats empresarials com ara Sorea, Urbaser, Eyssa, Azahar, SECE S.A, Altesport 2000 S.L, Valoriza Facilities i Limsa S.A; a més de l’empresa d’integració de discapacitats Indisa Serveis i de les empreses Càmping Sangulí SAU i de Serveis Turístics Salauris 2008 SLU i Brisasol.  

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions