Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola Internacional del Camp-Salou treballa per oferir el batxillerat internacional

Avui, l’alcalde i la regidora d’Ensenyament han visitat els alumnes del centre i l’escola

divendres 28 setembre 2012

L’alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, han visitat avui les instal·lacions de l’Escola Internacional del Camp Salou  per interessar-se per l’inici de curs i la bona marxa del centre que enguany ha obert les portes al municipi. Es tracta d’un centre privat pioner a les comarques de Tarragona que compta actualment amb 270 alumnes. El director del centre, Claudi Fuster, ha explicat en la visita que estan treballant amb moltes energies per tirar endavant aquest projecte que aplega estudiants de Salou, del Camp de Tarragona i, fins i tot, de les Terres de l’Ebre. En la visita el director del centre ha explicat que esperen en un parell d’anys poder oferir el batxillerat internacional, que significa “tenir una porta oberta al món”.

Fuster, ha anat desgranant la política educativa que imparteixen amb el projecte Sòcrates Educa basat en quatre pilars:  la internacionalització, això és que l'alumne aprengui quatre llengües, català, castellà i anglès, a un nivell molt avançat, i una quarta que pot ser l'alemany, japonès o xinès, l'aplicació de les noves tecnologies, amb una formació digital des de petits que suposarà gairebé l'eliminació del paper i les fotocòpies, el compromís amb la comunitat, que significa col · laborar amb entitats de la zona, de manera que els alumnes se sentin part d'aquest entorn, i sostenibilitat, és a dir treballar amb energies netes i ser un model de reciclatge. A més, han explicat que estan treballant per impartir altres valors educatius als alumnes conjuntament amb la Fundació Alícia (de la mà de Ferran Adrià amb la innovació en la cuina); amb la Fundació SHE del cardiòleg Valentí Fuster i amb un partner tecnològic: Apple, entre un llarg etcètera de convenis amb els que es vinculen.

L’alcalde, Pere granados, ha estès la mà a la col·laboració entre municipi i escola perquè “és una gran oportunitat per ampliar l’educació i comptar a la nostra ciutat amb una escola de referència a tot el territori”. 

Galeria d'imatges

aula.JPG
aula.JPG

Document Actions