Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola Municipal de Música celebra un Nadal molt musical

Els alumnes oferiran demà un concert als residents del centre sociosanitari de STS Grup

dimarts 11 desembre 2012

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Salou (EMMS) també participen activament en les activitats nadalenques i en aquest sentit, des del centre han organitzat un seguit de concerts i sortides per a totes les edats amb la finalitat de mostrar la feina que es fa en el dia a dia del centre. Precisament demà dimecres 12 de desembre a les sis de la tarda tindrà lloc un concert de Nadales i altres cançons per part de l’orquestra de corda al Centre Sociosanitari i residència assistida  Salou a les 18:00h (Avinguda Pau Casals, nº 3).

A més, els diferents alumnes, bandes i agrupacions actuaran cada tarda a la sala Xavier Turull i també al TAS a partir del proper dilluns i fins dijous 20. El dilluns 17 els protagonistes seran els alumnes de l’escola (19h45); l’endemà dimarts els protagonistes seran els alumnes de  l’aula de música moderna (19:00h) ambdues actuacions a la sala Xavier Turull; el dimecres 19 i sota el títol  ‘Nadales d’arreu del món’ les agrupacions de l’escola (Orquestra de guitarra, orquestra de corda, cors, banda, grup de percussió i cor Duorum)  actuaran al TAS a partir de les 18h30 i, finalment, l’endemà dijous  els protagonistes seran els alumnes més joves de l’escola de 4,5 i 6 anys, a més de l’orquestra de guitarra petita, i el cor infantil. Tots ells actuaran a les 18h30 al TAS amb l’obra  “El Nadal petit”.

Actualment, l’EMMS compta amb un total de 306 alumnes amb un ventall d’edats que va des dels 4 anys fins a edats adultes.

Galeria d'imatges

EMMS_copia.jpg

Document Actions