Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola Municipal de Música de Salou celebra XXè Aniversari amb la Joven Orquesta Nacional de España

L’Ajuntament de Salou ha fet un homenatge a la seva fundadora Chantale Decoppete i a tots aquells que han col·laborat en la seva consolidació

dimarts 28 setembre 2010

L’Escola De Musica Municipal de Salou va celebrar ahir al vespre el seu XXè aniversari amb un concert de la Joven Orquesta Nacional de España. L’acte que va tenir lloc al Teatre Auditori de Salou va començar amb la benvinguda i presentació a càrrec de la directora de l’Escola, Montse Crusat i unes paraules de l’alcalde de Salou, Pere Granados. La celebració, a la que hi van assistir unes 300 persones, va comptar amb un concert de la Joven Orquesta Nacional de España.

En el discurs de benvinguda, l’alcalde va destacar que “la nostra escola de música mereix un reconeixement i un lloc destacat dins la jove història de Salou, perquè ha estat una fita important per la nostra ciutat de cara a consolidar més i millors serveis docents pels ciutadans”.

Posteriorment, el batlle, en nom de la Corporació va fer un homenatge a la impulsora i fundadora de l’escola, Chantale Decoppet que va ser la primera directora de l’escola  i a la que l’alcalde va agrair “ el seu esforç i dedicació però sobretot el seu gran interès i la seva ferma il·lusió per fer possible la idea de posar en marxa un centre educatiu especialitzat en l’aprenentatge i la divulgació de la cultura musical”.

L’alcalde va recordar a a tots aquells que van fer  possible els 20 anys d’història, “aquells que al llarg dels anys l’han dut fins avui amb una creixent projecció i index importants d’alumnat” va destacar.

Posteriorment, la Joven Orquesta Nacional de España va oferir un concert dividit en dos parts.  A la primera, part van interpretar peces de Richar Wagner i Robert Schumann i a la segona, una peça de Dimitri Shostakovich. La Joven Orquesta pertany a l’Institut nacional de les Arts Escèniques de la Música. Fou creada al 1983 amb el pròposit de contribuir a la formació de músics espanyols en l’etapa prèvia a l’exercici professional.  L’Orquestra va estar dirigida per Lutz Köhler de reconegut prestigi internacional. Lutz  Köhler ha treballat com a director convidat als EEUU, Suïssa

Galeria d'imatges

premsa2.JPG
premsa1.JPG

Document Actions