Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola Municipal de Música de Salou inicia el nou curs amb gairebé 300 alumnes

dijous 06 octubre 2016

D'entre les novetats destaquen diversos tallers, un cor de mares i pares o el Cor d’aprenentatge bàsic

Com cada any l’Escola Municipal de Música de Salou enceta el curs coincidint amb el curs escolar i ho fa també oferint formació musical a alumnes a partir dels 4 anys, edat en la que fan Sensibilització Musical. A partir dels 6 anys coneixen de prop i proven tots els instruments musicals de l’Escola a la Roda d’Instruments. A partir dels 7 anys (Aprenentatge Bàsic) a part del Llenguatge Musical ja comencen fent classe individual d’instrument.

Aquest any l’Escola ha incorporat com a novetat per a aquest grup, el Cor d’Aprenentatge Bàsic, per a que puguin gaudir també d’una agrupació pròpia. A més, està demostrat que començar a cantar en edats més petites afavoreix l’educació de l’oïda, i la millora de la qualitat dels petits cantaires acabarà repercutint poc a poc en la resta de cors de l’Escola pels que aniran passant a mida que vagin creixent.

Per una altra banda, s'han incorporat també novetats en la programació del Nivell Mitjà. Aquest any, els alumnes més grans de l’Escola faran una hora de llenguatge musical a la setmana i una hora de “Tallers”. Aquests tallers són: “Informàtica musical”, “Percussió Corporal”, “Arranjaments”, “Creativitat Musical”, o “Música de Cambra”, amb els quals es pretén treballar la música des d’una altra vessant més pràctica i estimuladora.

L’EMMS també ha endagat aquest curs un COR DE MARES I PARES de l’EMMS obert a tots aquells adults que vinculats d’alguna manera a l’Escola (ja sigui com a família o com a alumne de Règim Lliure de l’Escola), vulguin participar també de les nostres activitats.

La regidora d'ensenyament, Julia Gómez, explicava que per celebrar l’inici de curs des de l'EMMS es vol convidar a tothom al concert del grup de percussió alemany “Bi-cussion”, que se celebrarà el dia 18 d’Octubre a les 19h al TAS. I, posteriorment, també es muntarà un altre concert gratuït “5 anys Cantant” del Cor Duorum de l’EMMS que celebra el seu 5è aniversari, el dia 29 d’Octubre a les 19h al TAS.

Galeria d'imatges

DUORUM5_peque.jpg
DUORUM5.JPG
DUORUM5.JPG

Document Actions