Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola Municipal de Música de Salou lliura per cinquè any consecutiu joguines a Cáritas Salou

dilluns 19 desembre 2016

S’han recollit un bon nombre de joguines gràcies a la solidaritat dels ciutadans del municipi

L’escola Municipal de Música de Salou ha dut a terme, per cinquè any consecutiu, la campanya solidària de recollida de joguines noves, o usades en bon estat entre els alumnes del centre en benefici de Càritas Salou sota el lema ‘Cap nen sense joguina’. La regidora d’Ensenyament i Infància, Julia Gómez, ha explicat que “la resposta ha estat molt positiva. Cada any hi ha una molt bona disposició per part dels alumnes com dels seus familiars i la ciutadania a col·laborar en aquests petits detalls que fan que molts nens i nenes que ho necessitin puguin gaudir d’una joguina”. Des de l’Escola de Música del municipi tenen una gran implicació en aquest tipus d’iniciatives, a més de l’apartat curricular.

A l’entrega de les joguines recollides hi ha estat present la mateixa regidora d’Ensenyament i Infància, la qual ha lliurat al responsable de Càritas Salou, Esteve Tomàs, així com diversos voluntaris de l’entitat les joguines.

Tomàs ha agraït l’esforç i la solidaritat de l’EMMS i de l’Ajuntament de Salou durant aquestes dates en les que “cal apostar per aquest tipus d’iniciatives i estar més que mai del costat dels que més ho necessiten”. 

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
P1300470.JPG

Document Actions