Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola Municipal de Música de Salou obra el calendari de preinscripció i matriculació

divendres 29 abril 2016

L’horari es de dilluns a divendres de 8.30 a 13h al departament d’ensenyament i de 16 a 20h els dimarts a l’Escola de Música

A partir del proper dimarts dia 3 de maig i fins al dimarts 17 de maig, l’Escola Municipal de Música de Salou obre el procés de preinscripció i matriculació per al curs 2016-2017. Així doncs, del 3 al 17 de maig es poden presentar les sol·licituds de preinscripció en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 13 hores al departament d’ensenyament i de 16 a 20 hores els dimarts a l’Escola de Música. El 27 de maig es publicaran les llistes baremades perquè tot seguit els dies 30 i 31 es puguin presentar les reclamacions sobre la baremació. Finalment el 6 de juny es publicaran les llistes d’admesos i la de les places vacants amb detall de les especialitats instrumentals.

La matriculació dels alumnes oficials (alumnes de l’escola) es farà de la següent manera: els dies 13 i 14 de juny per als alumnes de sensibilització II, iniciació i A. Bàsic, mentre que els dies 15, 16, 17, 20 i 21 de juny podran fer-ho els alumnes de nivell elemental, nivell mitjà i règim lliure. Tot seguit, els dies 22, 23 i 27 de juny es procedirà a la matriculació dels nous alumnes. Recordar que a partir del 4 de juliol podran matricular-se en les places vacants, si s’escau i segons llista d’espera.

Destacar que actualment l’escola compta amb uns 300 nens i nenes que estan cursant els diversos cursos i tallers musicals que s’imparteixen des del centre. Algunes de les especialitats que s’imparteixen des de l’EMMS són piano, flauta travessera, saxo, clarinet, trompeta, percussió, guitarra elèctrica, violí, entre molts d’altres. A més, l’escola compta amb diverses agrupacions com l’orquestra infantil i juvenil de corda, el grup de percussió, orquestres infantils i juvenils de guitarra, el cor infantil, mitjà i cor Duorum i la banda de l’EMMS.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

emms.jpg

Document Actions