Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola Municipal de Música de Salou obre el període d’inscripcions

Tots els interessats en inscriure’s en el curs 2011-2012 podran fer-ho des del 9 de maig fins al proper 20 de maig

divendres 06 maig 2011

El proper dia 9 de maig l’Escola Municipal de Música de Salou obra el període d’inscripcions per al proper curs 2011-2012. L’escola ofereix diversos cursos i serveis per tal de formar als joves en el món de la música. Els nivells educatius que s’imparteixen inclouen Coneixements Inicials de Sensibilització I, Sensibilització II, Iniciació/Roda d’Instruments i Aprenentatge Bàsic. També s’ofereix un nivell elemental de 1r, 2n, 3r, 4rt i pas de grau. A nivell mitjà s’ofereix des de 1r, 2n, 3r i 4rt. A més s’ofereix règim lliure.

A més dels ensenyaments educatius, l’escola ofereix diverses especialitats com piano, flauta travessera, saxo, clarinet, trompeta, percussió, violoncel, violí i guitarra elèctrica així com aula de música moderna, Combo i Piano Jazz. També s’han format diverses agrupacions com ara una orquestra de corda, un grup de violoncels, un grup de percussió, un grup coral i una banda municipal.

D’altra banda, des de l’escola també es fan trobades monogràfiques, audicions d’alumnes i concerts extraordinaris, intercanvis, participació en activitats del municipi, entre d’altres. Els alumnes de l’Escola de Música disposen dels serveis que aquesta proporciona com l’auditori, una aula d’estudi amb instruments, aules adaptades per als més petits, etc.

Els interessats en fer les inscripcions per al proper curs 2011-2012 podran fer-ho a partir del proper dilluns dia 9 de maig i fins al proper 20 de maig. L’horari de les inscripcions serà de 10 a 14 hores al departament d’ensenyament de l’Ajuntament de Salou (planta baixa). Els dies 10 i 17 de maig de 16 a 20 hores també es podran realitzar les inscripcions a la mateixa Escola de música.

Document Actions