Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’escola Municipal de Música de Salou prepara un conjunt d’activitats per celebrar Santa Cecília

Aquest proper dilluns comencen les activitats amb un concert a càrrec dels alumnes del centre

divendres 16 novembre 2012

L’Escola Municipal de Música de Salou (EMMS) continua el curs escolar amb molta activitat i, un any més, aprofitant la festivitat de Santa Cecília, Patrona dels Músics han preparat un extens programa que engloba les dates des del 19 i fins al 30 de novembre: concerts, tallers i actuacions composen un ampli ventall d’activitats on els alumnes de l’escola en seran els protagonistes.

El proper dilluns 19 s’inicien els actes amb un concert a la sala Xavier Turull, a càrrec d’alumnes de l’escola a les 19h45; l’endemà dimarts la mateixa sala acollirà la sessió ‘Contes i cançons de l’Àfrica” en dues sessions; una primera de les 17.30h a les 18.15h adreçada als alumnes de 4 i 5 anys i una segona part per als alumnes de 6 anys de l’escola des de les 18.15 i fins a les 19.15h. A continuació, a les 19.15h també s’ha previst un concert a càrrec d’alumnes de l’escola. Ja el dijous 22, i en plena celebració del Dia Gran de la festa  es preveu que a la sala Europa a partir de les 18.30h hi hagi una gran actuació dels alumnes de 4, 5 i 6 anys, a més dels  grups de cambra, i l’orquestra de guitarres gran i el cors de l’EMMS.

Els dos divendres següents, el 23 i el 30 s’han previst les dues darreres activitats; la primera és un taller de “Música i Cinema” adreçat als alumnes a partir de segon curs de Nivell mitjà a les 18h a l’aula Beethoven i, finalment el darrer dia en la segona part del taller també hi haurà un concert a càrrec dels alumnes de l’Escola i del professor de curs, Carles Robert , que posarà música a la pel·lícula muda  “El Noi” de Charles Chaplin.

 

 

Galeria d'imatges

EMMS.jpg

Document Actions