Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola Municipal de Música recull desenes de joguines per Càritas Salou

Molts ciutadans de Salou han volgut mostrar la seva vessant solidària pels nens que més ho necessiten

dijous 19 desembre 2013

Avui s’han recollit totes les joguines de la campanya ‘Un nen una joguina’  impulsada per l’Escola de Música. L’alcalde de Salou, Pere Granados, la regidora d’Infància, Júlia Gómez i la directora de l’Escola de Música, Rosa Berengueras han fet entrega de totes les joguines recollides per l’EMMS al responsable de Cáritas Salou, Esteve Tomàs. Fins ahir dia 18 de desembre les persones que es van voler solidaritzar van poder deixar les seves joguines a la secretaria de l’EMMS, al primer pis.

L’alcalde de Salou s’ha mostrat molt satisfet per l’èxit de la campanya ‘Un nen, una joguina’ per la participació dels ciutadans de Salou donat que “amb un petit gest de moltes persones es dona un gran suport als col•lectius més desfavorits i en concret als nens que els ha tocat viure unes circumstàncies difícils per la situació econòmica de la família” i ha destacat que “aquestes són les mostres més solidàries de la ciutadania per aquestes dates”.  El responsable de Càritas ha agraït l’esforç i la solidaritat de l’EMMS i de l’Ajuntament de Salou durant aquestes dates en les que “cal estar més que mai del costat dels que més ho necessiten”.

L’escola Municipal de Música de Salou (EMMS) es bolca un any més en el Nadal, tant amb un seguit de concerts temàtics com amb les  nombroses activitats previstes. A més, avui dijous 19 de desembre  amb El Tió arriba a l’escola es duran a terme un conjunt d’activitats per als més petits: la projecció de la pel•lícula “El trencanous” i a l’activitat del caga Tió al Hall de l’escola i, finalment, el divendres 20 amb el concert ‘Nadal Modern’ a càrrec de l’aula de música moderna  a la sala Xavier Turull.

 

 

Galeria d'imatges

DSCN3089.JPG
DSCN3089.JPG

Document Actions