Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola Oficial d’Idiomes de Salou obre el període de matrícula del curs 2020-2021, per a l’antic alumnat, del 2 al 7 de juliol

dimecres 01 juliol 2020

Caldrà realitzar el tràmit de forma telemàtica, al següent enllaç: http://www.eoisalou.org/index.php/secretaria/matricula/matricula-antics-alumnes

Aquest termini és exclusiu per a aquells alumnes, de tots els idiomes i nivells, des d’A1 a B2.2, que han format part del centre durant el curs 2019-2020

L’Escola Oficial d’Idiomes de Salou obre, des de demà dijous, dia 2, i fins el proper dimarts, 7 de juliol, el període de matrícula per a l’antic alumnat. Caldrà realitzar el tràmit de forma telemàtica, al següent enllaç: http://www.eoisalou.org/index.php/secretaria/matricula/matricula-antics-alumnes

Aquest termini és exclusiu per a aquells alumnes, de tots els idiomes i nivells, des d’A1 i fins a B2.2, que han cursat algun dels estudis de l’any 2019-2020.

Cal dir que l’EOI ha decidit dividir aquest termini en tres franges, per tal d’agilitzar el procés. Així, els dies 2 i 3 de juliol, podran matricular-se els alumnes que hagin obtingut la qualificació d’APTE/A, i que es vulguin matricular a un grup de la mateixa franja horària a la del curs 2019-2020.

Els dies 4 i 5 de juliol, la podran fer els que hagin obtingut la qualificació d’APTE/A, i que es vulguin matricular a un grup d’una franja horària diferent a la del curs actual.

Finalment, els alumnes que hagin obtingut la qualificació de NO APTE/A, NO PRESENTAT/DA o que van fer la RENÚNCIA de matricula, podran fer el tràmit els dies 6 i 7 de juliol.

Pel que fa als nous alumnes; o als antics que no realitzin la matrícula durant aquest període de juliol, i que vulguin tornar a formar part de l’EOI, hauran de passar pel procés de preinscripció, del 31 d’agost al 3 de setembre, i pel posterior sorteig de places.

La regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament, continuem treballant en la línia de fomentar la formació de joves i adults, pel que fa als idiomes, ja que considerem que són essencials, i els obriran moltes portes, a nivell personal i professional, atès que som una ciutat turística i amb molta diversitat de nacionalitats i cultures”.

Actualment, l’Escola Oficial d’Idiomes disposa dels següents cursos: Llengua anglesa, des del nivell A1 i fins al nivell B2.2; llengua francesa, des del nivell A1 i fins al B1; i llengua russa, en els nivells A1.a, A1.b, A2.a, i A2.b.

 

Matrícula telemàtica

Per poder accedir a l’aplicatiu de matrícula d’antics alumnes, caldrà omplir el camp d’usuari, posant la data de naixement; la contrasenya, amb el DNI / NIE, sense la lletra final; i la contrasenya personal.

Aquest aplicatiu obrirà cada nou termini, a les 9 h, sense tancar l’anterior franja.

L'aplicatiu proporcionarà el resguard de matrícula que s'haurà d'abonar al banc en el termini de 24 hores, a partir de la formalització de la matrícula telemàtica. Aquest curs es podrà pagar en línia, amb un enllaç que es trobarà al mateix aplicatiu de matrícula. No caldrà fer arribar cap justificant a l'escola, relatiu al pagament de la matrícula.

Qualsevol incidència relacionada amb la matrícula, l’alumne l’haurà de resoldre els dies 9 i 10 de juliol, presencialment, a l’EOI de Salou, situada al carrer de l'Arquitecte Ubach.

De manera extraordinària, i dins el període no lectiu, els alumnes oficials, un cop hagin formalitzat la matrícula al seu centre d’origen, poden sol·licitar un trasllat de matrícula a una altra escola, els dies 13 i 14 de juliol. La sol·licitud es farà, presencialment, a l’escola de destinació (o de la manera que es determini, en funció de l’evolució de la pandèmia), i quedarà condicionada a la disponibilitat de places.

Cal dir que per poder realitzar qualsevol tràmit de forma presencial, caldrà demanar cita prèvia, a través de l’adreça de correu electrònic citapreviaeoisalou@gmail.com, per tal de complir amb els protocols de seguretat establerts.

Tota la informació sobre el procés de matrícula, al següent enllaç: http://www.eoisalou.org/index.php/secretaria/matricula/matricula-antics-alumnes

Document Actions