Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’escola Santa Maria del Mar inaugura la reforma del pati d’educació infantil

El centre, que enguany celebra els 45 anys d’història, ha instal·lat nous elements de joc

dimarts 19 març 2013

L’escola Santa Maria del Mar està de celebració i no tan sols perquè enguany acompleixen el 45è aniversari sinó també perquè s’han dut a terme un seguit d’inversions al pati dels més petits, el d’educació infantil on s’han col·locat gronxadors nous i una caseta amb tobogan que fa les delícies dels més petits.

La reforma, que s’ha dut a terme l’escola, s’ha donat a conèixer a tots els pares i mares dels nens i nenes de P3, P4 i P5 i també ha comptat amb la presència de la regidora d’Ensenyament i Infància, Julia Gómez, a més de la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, representant al consell escolar del centre. A més, com ha explicat la directora Carme Miró gràcies a l’ajuda dels pares i mares de l’AMPA, s’han pintat la resta d’elements decoratius del pati i també està previst que ells mateixos també restaurin la caseta d’obra que hi ha a la zona d’esbarjo.

En la festa d’inauguració també s’han realitzat diferents tallers de maquillatge, collarets, disfresses, globus, gràcies a la col·laboració de les famílies de l’escola. Els alumnes més petits de l’escola s’ho van passar molt bé i els seus familiars també. Un berenar de coca amb xocolata va posar fi a l’acte. La directora del centre ha assegurat que tothom s’ha mostrat molt content amb aquesta experiència compartida per familiars, alumnes i mestres, fent que sigui realitat una de les màximes de l’escola: “l’escola som tots i entre tots fem l’escola”.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa2.JPG
premsa2.JPG
premsa.JPG

Document Actions