Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L’Escola Superior de Comerç de Costa i la Fundació Escola d’Administració d’Empreses s’uneixen per oferir formació universitària als comerciants

L’ESCC oferirà titulació de la Universitat Camilo José Cela per als empresaris

dimarts 12 gener 2010

L'Escola Superior de Comerç de Costa (ESCC) ha signat un conveni amb la Fundació Escola d'Administració d'Empreses (EAE) per elaborar un Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) únic a Espanya per a propietaris i responsables d'establiments de comerç de costa. El PDD, que es presentarà formalment en les pròximes setmanes, comptarà amb la titulació homologada de la Universitat Camilo José Cela de Madrid.

Si bé ahir dilluns es va protocolitzar a Barcelona el conveni entre l’ESCC i l’EAE, mitjançant la signatura per part del regidor de comerç de l'Ajuntament de Salou, Pedro Lavilla, i del Degà de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de la Universitat Camilo José Cela, el Dr Alfonso Cebrián, tal com apunta el propi Lavilla: “L’elaboració del PDD està molt avançada, gràcies al treball que des de la direcció de l’ESCC s’ha dut a terme en els darrers mesos. Tant és així que ho presentarem públicament en les pròximes setmanes”.

Segons el regidor de Comerç “aquest Programa de Desenvolupament Directiu no només representa el nostre producte estrella a l’actualitat, ajudant a requalificar professionalment l’actiu humà del nostre teixit comercial, sinó que busca revaloritzar socialment la figura de l'empresari comerciant, que és fonamental en la generació de riquesa local en els municipis de costa ".

Al costat del PDD, l'Escola Superior de Comerç de Costa està acabant de dissenyar un paquet de cursos i seminaris presencials per oferir al col·lectiu de comerciants dels municipis de la costa catalana. “D’aquesta manera, acostem la formació superior i contínua a les associacions de comerciants, i els donem l’oportunitat de seleccionar l’oferta formativa que més s’adequa a les seves necessitats tant en temari com en dates”, exposa Sergio Albarrán, responsable acadèmic de l’ESCC.

Per la seva banda, segons Jesús Antonio Mármol, director de la ESCC: “per a nosaltres és important el pas realitzat en l’homologació del títol universitari d'un PDD específic per al comerç de costa, que amb tota probabilitat es convertirà en un màster en la seva segona edició l’any que ve, així com comptar amb el suport d’una escola de negocis líder a Espanya com és la EAE. A poc a poc, el treball realitzat va obtenint els seus resultats”.

Document Actions